Bærum Bekkestua

Gml. Ringeriksvei 37, 1357 BEKKESTUA

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Bekkestua og omegn

Våre eiendomsmeglere på Bekkestua har lang erfaring med å selge bolig og eiendom i Bærum. Vi hjelper deg med alt innen bolighandel og står klare til å svare på spørsmål du måtte ha om prosessen. Våre meglere assisterer med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Bekkestua er et moderne handelssted med mange butikker, gode parkeringsmuligheter og et godt tjeneste- og aktivitetstilbud til sine innbyggere. Nest etter Sandvika er Bekkestua det største senteret i Bærum, og et viktig stoppsted på Kolsåsbanen. Vi har lang erfaring med salg av alle typer boliger i området, fra Fornebulandet og fjordområdene i sør til de mer grisgrendte strøkene nord og vest i kommunen. Vår lokalkunnskap, sammen med bransjens beste markedsføring av bolig gjør oss til det opplagte valget når du trenger en eiendomsmegler. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste