Bærum Sandvika

Leif Tronstads plass 6, 1337 SANDVIKA

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kan Bærum

Våre eiendomsmeglere i Sandvika har veldig god kjennskap til boligmarkedet i Bærum. Vi hjelper deg med å selge bolig eller eiendom og besvare alle spørsmål du har rundt bolighandel eller annet. Våre meglere kan hjelpe deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning. 

En gang ble stedet kalt den "lille hvite byen innerst i viken”. I dag har Sandvika, 15 kilometer sørvest for hovedstaden, blitt Bærums administrative sentrum og et aktivt handels- og kultursenter. Her har du nærhet til båt- og badelivet ved Oslofjorden såvel som til de store utmarksområdene innover i landet. Sandvika er også hjembyen til Sandvika Storsenter, Skandinavias største kjøpesenter målt i antall butikker.

Vi har lang erfaring med salg av alle type boliger i Bærum, fra Rolfsbukta og Koksabukta på Fornebu til utbygningene oppover i Lommedalen. Våre lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføringsverktøy og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et lønnsomt og trygt valg når du skal selge bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste