Kolbotn

Kolbotnveien 35, 1410 KOLBOTN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Kolbotn

Våre eiendomsmeglere på Kolbotn er godt kjent i områdene rundt Oslo by og hjelper deg med å selge bolig eller eiendom. Vi svarer deg gjerne på alle spørsmål du har rundt bolighandel eller annet. Våre meglere kan hjelpe med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Med Oslofjorden i Vest, Marka i Øst og et godt utbygget servicetilbud til unge og gamle, velger stadig flere å flytte til Kolbotn. Her er det godt å vokse opp, med full barnehagedekning, bademuligheter ved Gjersjøen og Ingierstrand, to golfbaner, et av landets største idrettslag, eget kultur- og aktivitetssenter og et syttitalls butikker på Kolbotn Torg, en del av “nye Kolbotn sentrum”. På Kolbotn finner du alt fra gamle villaer og rekkehus til moderne leiligheter i alle størrelser og prisklasser. 

Vår lokalkunnskap, tilgang til Norges største boligkjøperregister og bransjens beste markedsføring gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge bolig eller næringseiendom på Kolbotn.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste