Nittedal

Mattias Skyttersvei 1 , 1482 NITTEDAL

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Vi kjenner Nittedal

Våre eiendomsmeglere i Nittedal kjenner boligmarkedet i Akershus og Oslo godt. Vi hjelper deg med å selge bolig eller eiendom og svarer deg på spørsmål rundt bolighandel. Våre meglere står til tjeneste med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Nittedal har opplevd en stor tilstrømming av innflyttere de siste årene, særlig fra Oslo, og kommunen regner med at antall innbyggere vil fordoble seg innen 2050. Ikke så rart, for nittedøler i alle aldre kan glede over et godt utbygget tilbud av offentlige og private tjenester, og med Nordmarka i vest og Romeriksåsen i øst finnes det en uendelighet av turmuligheter like ved. To 18-hulls golfbaner og Varingkollen alpinanlegg bidrar også til et mangfoldig friluftsliv, sommer som vinter.

Vår gode lokalkunnskap, Norges største boligkjøperregister og bransjens mest effektive og målrettede opplegg for markedsføring, gjør oss til et naturlig valg ved kjøp og salg av bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste