Råholt

Gladbakkvegen 2C, 2070 RÅHOLT

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Eidsvoll

Våre eiendomsmeglere på Råholt har god kjennskap til boligmarkedet i Oslo og Akershus. Skal du selge eller eiendom på Eidsvoll, kan våre meglere gi deg nyttig hjelp og råd rundt bolighandel. Vi hjelper med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Eidsvoll er et av de områdene i landet som opplever størst tilflytting. Prognosene spår 50.000 nye arbeidsplasser i regionen frem mot 2040, og med dette følger flere boligkjøpere og et voksende behov for boliger. 

Vi har lang erfaring med salg av alle typer boliger i regionen. Våre meglere kan gjøre valget litt enklere for deg som vurderer å flytte hit, og for deg som vurderer å selge. Vår gode lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste opplegg for markedsføring av boliger og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste