Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler for nye boliger i Romerike

Våre eiendomsmeglere i Romerike nybygg spesialiserer seg på kjøp og salg av nye hus, leiligheter, hytter og annen bolig. Vi har lang erfaring of vet hva man skal se etter og hva man bør se opp for med tanke på kjøp av nybygg. Våre meglere står klare til å hjelpe deg dersom du behøver assistanse med å kjøpe eller selge ny bolig.

Romerike vokser og det bygges mye nytt i vår region. Og det er mange fordeler ved å kjøpe nytt: tenk å flytte inn i et hus eller en leilighet ingen har bodd i før deg og som du selv kan være med å forme! Og tenk å slippe vedlikehold og oppussing i mange år fremover. Stor tilflytting og befolkningsvekst har presset etterspørselen etter nye boliger opp, og det krever at du som kjøper er spesielt våken med hensyn til avtaler og ikke minst boligens standard. Å ha en erfaren megler på din side vil være en styrke.

Vi har faglig dyktige nybyggmeglere med lang erfaring, god lokalkunnskap og et genuint ønske om å hjelpe deg som kunde. Vi følger opp gjennom hele prosessen helt til du setter nøkkelen i døra!

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs