Sørumsand

Sørumsandvegen 69, 1920 SØRUMSAND

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Sørum

Våre eiendomsmeglere i Sørumsand har lang erfaring med boligmarkedet i Oslo og Akershus og hjelper deg med å selge bolig eller eiendom. Vi hjelper med alt innen bolighandel og svarer deg på spørsmål rundt prosessen. Våre meglere står til tjeneste med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vurderer du å flytte til idylliske Sørum med tettstedene Sørumsand, Rånåsfoss, Blaker, Frogner, Lunderåsen/Lundermoen, Lindeberg eller Lørenfallet? Da må du ta kontakt med oss, så tar vi en prat! Sørum er et spennende område preget av vekst og optimisme. Samtidig har vi en spennende historie og fra Sørumsand har du mulighet til å oppleve toget slik reisende gjorde for 100 år siden, med "Tertitten" - en gammel smalsporet jernbane. Søker du harmoni i landlige omgivelser, med nærhet til Oslo og Gardermoen, er Sørum stedet for deg.

Vår lange erfaring med kjøp og salg av bolig her i området, kombinert med tilgang til Norges største boligkjøperregister og bransjens beste markedsføring gjør oss til et naturlig valg hvis du trenger en eiendomsmegler i Sørum!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste