Bærum Fornebu

Forneburingen 209, 1364 FORNEBU

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Fornebu

Våre eiendomsmeglere på Fornebu har god kjennskap til boligmarkedet i Bærum og står klare til å hjelpe deg med å selge bolig eller eiendom. Vi hjelper med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

En gang i tiden var det internasjonal flyplass her. I dag er det Norges mest miljøvennlige handlesenter, og en urban bydel i vekst, som er etablert. Våre eiendomsmeglere har lang erfaring fra salg av alle typer boliger i Bærum og Oslo. Vi har tung lokalkunnskap om Snarøya og Fornebu og flere av meglerne bor selv på Fornebulandet.

Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføringsverktøy og Norges største boligkjøperregister, gjør oss til et lønnsomt og trygt valg når du skal selge bolig. På dette kontoret finner du stor takhøyde. Du kan glede deg over solid kunnskap og effektivitet og vi bestreber oss alltid på at alle skal føle seg velkomne og godt ivaretatt.

Du er hjertelig velkommen innom oss. Vi gleder oss til å se deg.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste