Lillesand

Vestregate 7, 4790 LILLESAND

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Lillesand

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av bolig- og fritidseiendom her i Lillesand, byen ved starten av Blindleia, kystens vakreste skipsled. Skal du selge din hytte eller bolig, hjelper vi deg med prosessen og svarer på spørsmål rundt bolighandel i Lillesand. Vi står til tjeneste med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vi kjenner området godt og er stolte av byens maritime historie, som går tilbake til seilskutetiden på 1700-tallet, og skjærgården som er Lillesands største attraksjon. Sammen med våre nabokontorer i Kristiansand, Arendal, Grimstad og Mandal utgjør vi en solid samarbeidspartner ved kjøp og salg av boliger og hytter her på Sørlandet. 

Lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste presentasjon og markedsføring av eiendom gjør oss til et naturlig valg. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste