Tvedestrand

Industriveien 1, 4900 TVEDESTRAND

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Tvedestrand

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger, landbruks- og fritidseiendommer i Tvedestrand og områdene rundt. Vi kjenner området godt og kan stå til tjeneste med det meste når du skal selge bolig eller hytte. Våre meglere hjelper deg med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Langs kysten dekker vi Kommunene Tvedestrand og Risør. Oppover i landet har vi også kommune Åmli, Vegårshei, Gjerstad samt fritid i deler av Nissedal, og på Gautefall i Drangedal kommune.

Lokalkjente meglere som kjenner markedet for både bolig- og fritidseiendommer har gjort oss til en etterspurt megler i dette området. Et godt samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål som gjelder boligfinansiering, og bransjens beste markedsføringsverktøy gjør oss til et naturlig valg når du trenger eiendomsmegler!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste