Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmeglere med helt nye boliger?

Tenk å kjøpe et hus eller en leilighet ingen har bodd i før deg, en bolig med moderne løsninger som til og med lukter nytt. Våre eiendomsmeglere i Buskerud har god oversikt over nybygg om du ser etter å kjøpe eller selge nye boliger. Stadig flere ser fordelene ved en ny bolig, en bolig som ikke trenger oppussing eller vedlikehold på mange år. En bolig som på grunn av nye byggekrav krever langt mindre energiforbruk enn eldre boliger. En bolig som du i stor grad kan være med å forme slik du vil. 

DNB Eiendom er Norges største prosjektmegler og har spesialkompetanse innenfor kjøp og salg av nye boliger. Vi bistår utbygger helt fra starten og kjenner derfor prosjektene ut og inn. På den måten sikrer vi også at du som kjøper får god og fyldig informasjon. Faglig dyktige meglere med lang erfaring, god lokalkunnskap og Norges største bank i ryggen følger opp gjennom hele prosessen og sørger for at vi leverer det vi lover.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs