Slemmestad

Slemmestadveien 604, 3470 SLEMMESTAD

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Slemmestad

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger, hytter og andre fritidsboliger i Røyken og Hurum. Dette er populære bostedskommuner for den som ønsker å bo i pendleravstand til Oslo eller Drammen, og som samtidig vil ha kort vei til fjorden og marka når de er hjemme. Våre meglere hjelper deg med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning. Mange har funnet sitt ferieparadis på Hurumlandet, men det er også en kraftig tilflytting av mennesker som ønsker fast adresse her sørvest for Oslo.

Fra vårt kontor på Rortunet i Slemmestad har vi god oversikt over boligmarkedet her, fra Tofte på sørspissen av Hurumlandet til grensen mot Asker og Lier i nord. Dyktige, lokalkjente meglere kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste