Brumunddal

Furnesvegen 14 A, 2382 BRUMUNDDAL

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler nær Mjøsa

Vi har lang erfaring med salg av bolig og fritidseiendommer her i Brumunddal og i områdene rundt. Vi kjenner godt til boligområdene i Furnes, Veldre, Nes på Hedmark, Gaupe… Vi står klare til å hjelpe deg med salget av hus, hytte, leilighet eller annen bolig eller svare på spørsmål rundt salgsprosessen.

Spør oss om friluftsmulighetene på og rundt Mjøsa; om planene for Brumunddals sentrum, de flotte tomteområdene og boligfeltene i nærheten, om avsidesliggende småbruk eller den beste utsikten over Mjøsa.  

Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister har gjort oss til en av distriktets største eiendomsmeglerne. Vi er et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge bolig!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste