Askøy

Gamle Kleppestøv. 2, 5323 KLEPPESTØ

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kan Askøy

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av eiendom i Askøy og på øyene Herdla, Hanøy, Ramsøy og Horsøy. Skal du selge bolig eller eiendom, la oss hjelpe deg med prosessen og svare deg på spørsmål du måtte ha rundt bolighandel. Våre meglere assisterer med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Her er det populært å bosette seg og kommunen opplever stor tilflytting. Den positive utviklingen kan askøyværingene i stor grad takke fisken for. Fortsatt er Askøy en av landets største fiskerikommuner, men i dag med moderne båter og utstyr, og med både bro- og hurtigbåtforbindelse til Bergen sentrum. Askøy er også kjent for sine jordbær, askebærene.

Fra vårt kontor her på Kleppestø har vi god oversikt over boligmarkedet. Spør oss gjerne om nærmeste skole, barnehage eller dagligvarebutikk, eller om hvor du finner de hviteste strendene og de søteste askebærene. God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste boligmarkedsføring gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste