Bergen Landås

Vilhelm Bjerknes vei 4/10, 5081 BERGEN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Årstad bydel

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av alle typer boliger i vår solrike og hyggelige bydel. Skal du selge bolig eller eiendom på Landås eller i Bergen, hjelper vi deg med prosessen og besvarer spørsmål du måtte ha rundt verdivurdering, visning og annet.

Her nyter vi den flotte utsikten over vår alles elskede by Bergen. Vi som meglere på Landås har også derfor en god utsikt over områdets og byens boligmarked selv om vi alle best kjenner til markedet på byens solside Landås og Årstad. 

Ta en tur innom vårt kontor på Sletten senter og snakk med en av byens mest erfarne meglere om dine boligplaner og -ønsker. Vi vet mye om nærområdet som kan være av interesse, enten du vurderer å kjøpe eller selge. Med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister er vi et naturlig valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste