Bergen Nesttun

Østre Nesttunvegen 2, 5221 NESTTUN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Nesttun

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av bolig i Fana bydel, Bergens kanskje mest ettertraktede boligområde. Skal du selge bolig eller eiendom hjelper våre meglere på Nesttun deg med prosessen. Vi kan hjelpe med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Her finner du flotte friluftsområder, nærhet til flyplassen og store arbeidsplasser. Høyt prisnivå krever eiendomsmeglere som gir god oppfølging i et mer krevende marked. Kunnskap om markedet er en forutsetning, men det viktigste er likevel at vi kjenner kundene, vet hva de vil ha og har det som må til for å oppfylle ulike boligønsker.

Fra vårt kontor her på Nesttun har vi god oversikt over boligmarkedet i hele Bergen by, men spesielt Fana og nabokommunen Os, der vi også er store på fritidseiendom. Vår lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg når du skal selge eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste