Bergen Oasen

Folke Bernadottes vei 52 , 5147 FYLLINGSDALEN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Fyllingsdalen

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av alle typer boliger i Fyllingsdalen, vest for Løvstakken. Vi er også er godt kjent i områder som Bønes, Kråkenes og Bjørge. Skal du selge bolig eller eiendom, hjelper vi deg med alt innen bolighandel og kan svare deg på spørsmål rundt prosessen. Vi står til tjeneste med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Spør oss gjerne om turmulighetene i Kanadaskogen og Nordnæsdalen eller om nærmeste skole, barnehage eller dagligvarebutikk. Vi kjenner dette området. Nærheten til alle typer service- og aktivitetstilbud, kort vei til Bergen sentrum og et godt kollektivtilbud gjør at interessen for denne bydelen bare vokser. Her finner du et variert boligtilbud, fra enkle blokkleiligheter i selve dalen, til storslåtte eneboliger i strøkene rundt.

Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge bolig i Fyllingsdalen.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste