Knarvik

Kvernhusmyrane 7, 5914 ISDALSTØ

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Knarvik

Våre eiendomsmeglere i Knarvik har god erfaring med salg av eiendom her i Nordhordaland; vi har solgt mye både i Knarvik i Lindås kommune, i landlige Meland  og i øykommunen Radøy med sine koselige småplasser og flotte fritidseiendommer. Vi hjelper deg med å selge din hytte, bolig og eiendom. Våre meglere står til tjeneste med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning. Vi kjenner også godt til Masfjorden i nord, Fedje kommune ute i havgapet eller Mongstad-kommunen Austrheim, med sine mange nye boligprosjekter.

Fra vårt kontor her i Knarvik har vi god oversikt over markedet her. Våre erfarne meglere, utstyrt med god lokalkunnskap, stort engasjement og bransjens beste markedsføringsverktøy gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste