Os

Prestegardskogen 2, 5210 OS

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kan Os

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av eiendom i Os, i dette vakre landskapet som ligger omkranset av fjord og fjell bare en halv times kjøring sør for Bergen sentrum. Skal du selge bolig eller eiendom, kan vi hjelpe deg med prosessen og besvare spørsmål du måtte ha rundt bolighandel.

Os er en av landets raskest voksende kommuner, noe som gir god etterspørsel i boligmarkedet. Spør oss om veien til golfbanen eller de beste badeplassene. Våre engasjerte meglere har stor lokalkunnskap, både når det gjelder bolig- og fritidseiendommer.

God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg her i Os.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste