Stord

Heiane 31, 5401 STORD

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Stord og omegn!

Våre eiendomsmeglere på Stord har lang erfaring med å selge bolig og eiendom. Skal du selge bolig, kan vi hjelpe deg med prosessen og svare på spørsmål du måtte ha. Vi hjelper med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vurderer du å kjøpe eller selge eiendom i Stord kommune; på en av øyene Stord, Huglo eller Føyno, eller i en av nabokommunene Fitjar, Bømlo, Kvinnherad eller Tysnes er dette siden for deg. Her ute i havgapet bidrar befolkningsveksten til god etterspørsel i boligmarkedet.

Fra vår avdeling i kommunesenteret Leirvik, eller ”Vikjo” som vi sier her på Stord, har vi god oversikt over det meste av sunnhordlandsmarkedet, fra Folgefonna i nordøst til Espevær i sørvest. Dyktige meglere med god lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste