Gå til innhold

Vi kjenner Hardanger, Kvamskogen,  Voss og omegn

Skal du selge bolig? Vi hjelper deg å selge hus, hytte, småbruk, landbruk, tomt eller nybygg i områdene i og rundt Hardanger, Kvamskogen, Samnanger, Vaksdal, Voss og Kvinnherad. Den unike geografien i Hardanger og Voss gjør at vi kan gi verdivurdering og selge boliger både ved fjorden i Øystese og Odda og høyere opp som på Kvamskogen og Hardangervidda. Vi er med andre ord svært allsidige.

Vårt meglerkontor er sentralt plassert i Norheimsund i Kvam. Med vår store utstilling og unike profilering mot handlegaten er vi et naturlig stoppested for alle på boligjakt i Hardanger og Kvamskogen.

Samlet har våre eiendomsmeglere over 30 års erfaring med verdivurdering og å selge bolig i Samnanger, Vaksdal og Voss i tillegg til langs Hardangerfjorden fra Rosendal i vest til Eidfjord og Ulvik i øst.

Gjennom vår lange fartstid har vi solgt utallige fritidsboliger på perler som Kvamskogen, Myrkdalen, Mjølfjell, Maurset, Strandebarm, Tørvikbygd og Jondal.

Våre meglere har solgt boliger i alle tettsteder i Hardanger, Ullensvang og omegn. Vi er like glade i små steder som Ulvik, Kinsarvik, Lofthus, Granvin, Dale, Stanghelle og Vaksdal som større områder som Odda, Samnanger, Kvinnherad og Øystese.

Vi har unik kunnskap om salg av småbruk og landbrukseiendommer i alle regionens idylliske bygder som Utne, Tysnes, Ålvik, Hatlestrand og Herand.

Erfarne meglere med god lokalkunnskap har gjort oss til de ledende eiendomsmeglerne i Hardanger- og Voss-regionen, og gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge bolig

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs