Gå til innhold

Borettslagseksperten i Bodø

Våre eiendomsmeglere i Sjøgata sitter samlokalisert med boligbyggelaget NOBL og har tett dialog med dem, noe som er en fordel for deg som skal kjøpe eller selge en borettslagsleilighet. Denne dialogen utnytter vi og deler med alle våre meglere på de tre avdelingene vi har i Bodø.

Det er ikke bare borettslag vi kan, det selges mest selveierboliger i Bodø så våre meglere hjelper deg med alle typer spørsmål som har med bolighandel å gjøre. Det er en selvfølge, for vi skal være din beste rådgiver før du skal kjøpe eller selge! Spør oss om befolkningssammensetningen på Tverlandet, idrettslaget på Mørkved eller skoletilbudet på Alstad. Vi kjenner Bodø og føler oss like hjemme i en villa på “Norsia” , som i en leilighet i sentrum eller et rekkehus på Grønnåsen. Trenger du en verdivurdering før du skal på visning så ordner vi også det!

Lokalkunnskap, engasjement og bransjens beste markedsføringsverktøy for salg av bolig, har gjort oss til en av Bodøs ledende eiendomsmeglere. Vi er et naturlig valg når du skal selge bolig i Bodø!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs