Valdres

Jernbanevegen 5 , 2900 FAGERNES

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Valdres

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger og hytter i Valdres og våre dyktige meglere er høyt respektert i distriktet. Skal du selge din bolig i Valdres, står våre meglere klare til å hjelpe med alt fra verdivurdering til visning. Vi svarer gladelig på andre spørsmål du måtte ha rundt prosessen.

Vi kjenner vårt flotte område godt, fra Begnadalen og Hedalen i sør, Valdresflya i nord, øvre del av Etnedalen i nordøst og helt til områdene vestover mot Filefjell. Vi kjenner også Nord- og Sør-Aurdal, Øystre og Vestre Slidre, Vang og Etnedal godt etter uttallige salg av hytter og boliger i de fine fjellområdene.

Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste