Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Løren og Økern

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av alle typer boliger på Løren og Økern, både nye og brukte, store og små. Vi hjelper deg med å selge din bolig, om det skulle være å få boligen klar for visning, verdivurdering eller noe annet du trenger hjelp med.

 Fra vårt kontor midt i senteret av vår nye spennende bydel har vi god oversikt over hva som kommer, og hva som allerede eksisterer av muligheter. Både her på Løren og på Økern skjer det veldig mye spennende. Det skal bygges ut en rekke servicetilbud, kafeer og butikker.Spør oss om mulighetene, nå og i årene fremover!

Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføringsverktøy og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig her i vårt område.Ta kontakt i dag, vi har lyst å snakke med deg! 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs