Oppsal

Østmarkveien 27 , 0687 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Østensjø og Alna

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger på Oppsal. Skal du selge bolig eller kjøpe, gir vi deg verdifull informasjon. Spør oss gjerne om en verdivurdering, gjøre boligen klar for visning eller andre ting du måtte lure på. Våre meglere står klare til disposisjon.

Kort vei til både Østmarka og Oslo sentrum bidrar til at interessen for boliger i Østensjø og Alna bydeler øker. Her finnes et godt utvalg av boliger, fra romslige eneboliger til ettroms leiligheter. At mange boliger i området er tilknyttet OBOS og USBL gjør ikke interessen mindre, og mange kjøpere kontakter oss og legger seg inn i vårt boligkjøperregister, som er Norges største. Vi kjenner dette området godt og har god erfaring med boligsalg av alle typer boliger her. Spør oss gjerne om turmulighetene i Østmarka eller badetemperaturen i Nøklevann! At vi i tillegg tilbyr bransjens bredeste markedsføring av boliger gjør oss til en enda sterkere samarbeidspartner, enten du skal kjøpe eller selge. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste