Bjørvika

Dronning Eufemias gate 30, 0191 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner det nye og det gamle Oslo

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med å sele boliger i Oslo. Vi har god kjennskap til det nye og det gamle Oslo som på mage måter knyttes hos oss i Bjørvika. Trenger du en verdivurdering, få boligen klar til visning eller lurer på noe annet så ta kontakt med våre eiendomsmeglere i Bjørvika.

Klart vi er stolte av å få være med på utviklingen av fremtidens Oslo; utbyggingen av de nye strøkene som vokser frem rundt Gamlebyen, det eldste byområdet i hovedstaden. Den sentrale rollen vi spiller i byfornyelsen gjør oss til et naturlig valg for deg som ønsker å kjøpe eller selge bolig her.

Spør oss gjerne om utbyggingen i Bjørvika eller om det særegne natur- og kulturområdet i Ekebergskråninga; om Grønland, Galgeberg, Tøyen, Kampen eller et av de mange andre spennende boligområdene i Sentrum og Gamle Oslo. Lokalkunnskapen, sammen med Norges største boligkjøperregister og bransjens beste markedsføring gjør oss til et godt valg, enten du skal kjøpe eller selge bolig!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste