Rodeløkka

Trondheimsveien 72, 0565 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner sentrum øst!

Våre eiendomsmeglere på Rodeløkka har lang erfaring med å selge bolig og eiendom i sentrum øst. Vi hjelper deg med alt rundt kjøp og salg av bolig fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Rodeløkka har i løpet av de siste førti årene har utviklet seg fra saneringstruet slumområde til "beste østkant". Skal du selge bolig her eller i et av de hyggelige nabolagene rundt: Sofienberg, Dælenenga, Carl Berner, Sinsen, Tøyen, Lille Tøyen, Ola Narr... da bør du velge en megler som kjenner området. Det gjør vi!  Spør oss gjerne om bussforbindelsene i Økernveien, åpningstidene på Tøyenbadet, barnehagen i søndre sving på Dælenenga eller de 12 tresortene på Carl Berners plass. God lokalkunnskap kombinert med bransjens største boligkjøperregister og beste boligmarkedsføring gjør oss til en sterk samarbeidspartner i alle spørsmål som gjelder salg og kjøp av bolig. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste