Solli Plass

Henrik Ibsens gate 100 , 0230 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner vestkanten

Våre eiendomsmeglere på Solli Plass i Oslo har lang erfaring med å selge boliger i et av Norges mest ettertraktede områder. Vi kjenner området godt og kan derfor gi deg gode og presise råd til hvordan å få boligen klar for visning, verdivurdering eller annet.

Hvis du skal kjøpe eller selge bolig i Norges mest ettertraktede boligområde bør du velge eiendomsmegler med omhu. Et høyt prisnivå og krevende kjøpere krever ekstra mye av oss eiendomsmeglere. Omfattende kunnskap om boligområdene på og rundt Frogner er en forutsetning. Det viktigste er likevel at vi kjenner våre kunder, vet hva de vil ha og har det som må til for å oppfylle disse ønskene. Etter mange år i dette markedet har vi skaffet oss kunnskap og erfaring som vil komme deg til gode. DNB Eiendom har dessuten bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste