Ullern

Lilleakerveien 16, 0216 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Ullern

På vårt kontor finner du fire eiendomsmeglere med lang fartstid, og to dedikerte fullmektiger. Vi kan dokumentere gode resultater fra salg i Vestre Aker og Ullern bydel. Vi hjelper deg med å kjøpe og selge bolig eller besvare dine spørsmål rundt bolighandel fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vi er genuint opptatt av vårt lokalområde og våre resultater skapes fordi vi er opptatt av å ivareta deg som kunde på en beste måte.

Med Norges største boligkjøperregister og bransjens beste verktøy for presentasjon og markedsføring av eiendom, også i de høyeste prisklassene, plasserer oss blant de ledende meglerne i området. Et nært samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål vedrørende boligfinansiering gjør oss til en enda sterkere megler, rådgiver og samarbeidspartner, enten du kjøper eller selger.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler på CC Vest med god eksponering for din eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste