Trondheim Beddingen

Beddingen 16, 7014 TRONDHEIM

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Trondheim

Våre eiendomsmeglere på Beddingen har lang erfaring med salg av både store og små boliger på Nedre Elvehavn. Skal du selge bolig eller eiendom, kan våre meglere gi deg gode tips og råd rundt bolighandel. Vi hjelper med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.  Her finnes det gamle verkstedsområdet som i løpet av en tiårsperiode ble en ny og koselig bydel. 2,5 kilometer kaifront og et imponerende utvalg butikker, kafeer og restauranter, konserthus, kunstmuseum og hotell har gjort dette til et av byens mest ettertraktede boligområder.

Fra vårt kontor på Solsiden dekker vi ikke bare denne spesielle bydelen, men også resten av Trondheim. Kontoret utgjør sammen med sine søsterkontorer en nyttig samarbeidspartner enden du skal kjøpe eller selge eiendom i Sør-Trøndelag. Vår lokalkunnskap kombinert med bransjens beste markedsføring gjør oss til et naturlig valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

For å begrense virusspredningen, vil vi dessverre ikke ta i mot drop-in besøk på våre kontor. Vi er tilgjengelig på telefon, mail og for avtalte møter