Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kjenner Trondheim by!

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av små og store boliger i Trondheim, både i sentrum, på byens østside eller i et av de mange attraktive boligområdene på vestkanten, med nærhet til NTNU og St. Olavs Hospital. Skal du selge bolig eller eiendom i Trondheim, har vi massevis av erfaring og kompetanse til å hjelpe deg med bolighandelen. Våre meglere hjelper med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning. Vi vet hvordan den årlige tilveksten av flere tusen studenter hvert år setter preg på boligmarkedet, og vet hva boligkjøperne er på jakt etter og hvor de finner det.

Vi holder til sentralt ved Trondheim Torg, og har spesialkompetanse innen salg av leiligheter nær sentrum. Tilknytningen til Norges største bank og et landsomfattende nettverk av eiendomsmeglere gjør oss til en ledende aktør i boligmarkedet, med bransjens beste markedsføring er vi et naturlig valg for deg som skal selge eiendom her i byen.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs