Notodden

Tuvenbøygen 2, 3673 NOTODDEN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Notodden

 

Våre eiendomsmeglere på Notodden har lang erfaring med å selge bolig og eiendom. Vi sitter klare til å hjelpe deg med å selge hus, leilighet, hytte og annen type bolig. Våre meglere kan svar på alt fra en verdivurdering til å få boligen klar før visning.

Vi har etter hvert solgt en bolig i hver gate og veistump i byen og har alltid lister med interessenter som er på boligjakt her på Notodden. Her finnes både småhus og villaer, samt en del leiligheter i småblokker, vi har erfaring fra alle typer salg. God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring, gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig her. 

For deg som ikke kjenner byen vår kan vi beskrive den slik: Notodden er kanskje ikke så stor, men hjertelaget er varmt og byen ligger praktfullt til med natur på alle kanter. I tillegg til Heddalsvannet, flere store elver og mye skog finner du fjellområdet Lifjell en kort tur unna mot sør. Er du interessert i sport og kultur, har byen mange tilbud, flere ballklubber og et aktivt kulturliv. Notodden Blues Festival har vært avholdt hvert år siden 1988 og er kjent langt utenfor Norges grenser.

 Veiledende prisliste