Porsgrunn

Skomværgata 5, 3921 PORSGRUNN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Porsgrunn

Våre eiendomsmeglere i Porsgrunn har lang erfaring med å kjøpe og selge bolig i Telemark og Porsgrunn. Vi hjelper deg med alt innen salg og kjøp av bolig fra verdivurdering til å få boligen klar for visning. 

Etter 25 år med mange vellykkede boligsalg i Porsgrunn kjenner vi byen, kommunen og områdene rundt bedre enn de fleste. Fra kystnære steder som Langesund, Stathelle og Brevik, med sin særegne og sjarmerende bebyggelse, til innlandet og de mer urbane strøkene. Vi føler oss like komfortable i små andelsleiligheter som i romslige eneboliger og vet hvor du finner det du trenger av tjenestetilbud, kommunikasjon og butikker.

God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste boligmarkedsføring og Norges største boligkjøperregister, gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge bolig i Porsgrunn.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste