Teie

Ørsnesalleen 33, 3120 NØTTERØY

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Nøtterøy

Våre eiendomsmeglere står klare til å hjelpe deg med å kjøpe eller selge bolig og hytte her i Nøtterøy. Vi har god kjennskap til boligmarkedet og hyttemarkedet og lang erfaring med bolighandel i området. Spør oss om en verdivurdering, hvordan få boligen klar til visning eller andre spørsmål du trenger svar på.

Fra vårt kontor ved Teie Torv, i den nordlige delen av Nøtterøy, har vi god oversikt over boligmarkedet, både her og i nabokommunene Tønsberg, Tjøme og Stokke. Sammen med Tønsberg-kontoret dekker vi også områdene Re, Andebu og Åsgårdstrand, og vi føler oss like hjemme på sjønære sommersteder som i byleiligheter, eneboliger, småbruk og nybygg.

Dyktige meglere med god lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister, gjør oss til et trygt valg!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste