Tønsberg

Møllegt. 9 , 3111 TØNSBERG

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Tønsberg!

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av eiendom her i Tønsberg og i områdene rundt. Vi hjelper deg med å kjøpe eller selge din bolig og svarer på spørsmål rundt bolighandel. Våre meglere i Tønsberg står klare til å gi deg en verdivurdering, få boligen din klar for visning eller annet.

Vi opplever stadig stor tilflytting til byen vår og det gir også et press i boligmarkedet. Det milde klimaet, et rikt kultur- og fritidstilbud, gode veier og hyppige buss- og togforbindelser til Oslo bidrar til kommunens popularitet.

Fra vårt kontor sentralt i Tønsberg har vi god oversikt over boligtilbudet i kommunen og områdene rundt, fra det sjønære til det landlige, i alle størrelser og prisklasser. Dyktige meglere som kjenner lokalmijøet, kombinert med bransjens beste boligmarkedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste