Nybygg

Nye eksklusive fritidsleiligheter helt øverst på Hafjell!

Tekst: Øivind Skorve, 23.11.17, Foto: Lars Marius Bækkevold, Hafjell.no

- Leilighetene får en fantastisk beliggenhet rett ved Ilsetra midt mellom Gaiastova og Pellestova, med umiddelbar nærhet til flotte skiløyper og alpinanlegg, sier Merete Fjeldavlie i DNB Eiendom.

Button


Hafjell er en av landets mest populære fritidsdestinasjoner, og det er ikke uten grunn.

- Kort reiseavstand og gode veier fra hele Østlandsområdet er naturligvis et stort pluss, men det er nok først og fremst kilometervis med fantastiske langrennsløyper og et av landets aller beste alpinanlegg som gjør Hafjell til en folkefavoritt blant hyttefolk og vinterturister, sier Merete Fjeldavlie.

 

Ilseterlia Sør skiløyper

Fantastisk beliggenhet på attraktive Hafjelltoppen med skiløyper rett utenfor døra. (Bildet er ment som illustrasjon og kan avvike noe i forhold til endelig leveranse)

 

At du i tillegg har Lillehammer like i nærheten gjør destinasjonen enda mer komplett, legger hun til.

 

Oversikt Hafjelltoppen

Fra Ilseterlia Sør har du kort vei til fasilitetene på Hafjelltoppen.

 

Siste mulighet på Hafjelltoppen

Det er Anders Buchardt og selskapet Hafjelltoppen Appartement som står bak det nye leilighetsprosjektet. Han og faren Arthur har tidligere utviklet flere vellykkede prosjekter i Hafjellområdet.

- Gjennom flere år har vi utviklet og bygget opp Ilsetra-området øverst på Hafjell, men nå finnes det kun én eneste leilighetstomt igjen å bygge på, forteller Anders Buchardt.

- Dette blir derfor den aller siste muligheten på mange år til å skaffe seg en ny fritidsleilighet i dette attraktive området. 

Byggingen er nå godt i gang, og i skrivende stund er 10 leiligheter solgt.

 

Se ledige leiligheter

 

FritidsleiligheterIlseterlia Sør

Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse med utsikt over fjellheimen.

 

Fantastisk beliggenhet

Fra leilighetene har du skiløypene nær sagt rett utenfor døren og tøffelavstand til Ilsetra Hotell med restaurant og utendørs basseng. En kort spasertur unna finner du både Pellestova og populære Gaiastova med restaurant, afterski, skiutleie, butikk og sportsforretning.

Fra leilighetene har du skiløypene nær sagt rett utenfor døren

 Her kan du laste ned prospekt

 

Ilseterlia Sør
Det er enkelt å ta turen til fjells når du kan parkere bilen i garasjekjeller og ikke trenger å tenke på snømåking eller vedlikehold. (Bildet er ment som illustrasjon og kan avvike noe i forhold til endelig leveranse)

 

- Den vestvendte beliggenheten gir gode lys- og solforhold, og leilighetene får nydelig utsikt over fjellheimen, mot Gudbrandsdalen og videre vestover.

Den vestvendte beliggenheten gir gode lys- og solforhold, og leilighetene får nydelig utsikt over fjellheimen

- Med en leilighet i Ilseterlia Sør har du et perfekt utgangspunkt enten du velger å spenne på deg langrennsskiene eller tilbringe dagen i alpinanlegget - eller bare slappe av i solveggen.

Leilighetene er fordelt på tre toetasjes hus med flott arkitektur som glir fint inn i de naturlige omgivelsene og den øvrige bebyggelsen, med blant annet fasadefelt av grå naturstein kombinert med beiset stående kledning og torv på alle tak.

 

Hafjelltoppen Ilseterlia

Magisk: Her er det bare å nyte det fantastiske vinterlandskapet.

 

Lekre og innbydende leiligheter

Fjeldavlie mener det er mange fordeler med en fritidsleilighet sammenliknet med en hytte, som gjerne krever langt mer vedlikehold og tilsyn. I Ilseterlia Sør er blant annet vaktmestertjenester som snømåking og strøing inkludert i fellesutgiftene.

 

Stue
Etter en lang skitur er det lett å finne roen i denne lekre stuen.(Bildet er ment som illustrasjon og kan avvike noe i forhold til endelig leveranse).

 

- Jeg tror det å kunne kjøre helt fram og parkere bilen i garasjekjeller og slippe å tenke på vedlikehold senker terskelen for å ta en helgetur til fjells.

I garasjekjelleren kan du bestille ladestasjon for EL-bil som tilvalg

- I garasjekjelleren, som plasseres under Hus 2, blir det også mulig å bestille ladestasjon for EL-bil som tilvalg. Det vil også bli etablert gjesteparkering rett i nærheten av leilighetene, praktisk hvis du skal invitere med deg venner til fjells, sier Fjeldavlie.

 

Soverom Ilseterlia Sør

Vannbåren gulvvarme i alle rom gir en lun og behagelig innetemperatur. (Bilde fra Ilseterlia).

 

I Ilseterlia Sør legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel, lettstelt og lekker leilighet, enten du reiser alene, med familien eller sammen med gode venner.


- Leilighetene får romslig entre, stue med utgang til terrasse eller balkong. Det blir åpen og moderne kjøkkenløsning med integrerte kvalitetshvitevarer fra Miele og delikat baderomsinnredning fra HTH med opplegg for vaskemaskin.

 

Bad Ilseterlia Sør

Romslig og innbydende bad med opplegg for vaskemaskin. (Bilde fra Ilseterlia).

 

- Det vil også bli utarbeidet en tilvalgsmeny slik at du får mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten, sier Fjeldavlie.

 

Her kan du laste ned prospekt

 

Velg mellom to eller tre soverom

- Du kan velge mellom leiligheter med to eller tre soverom og ett eller to bad. Leilighetene som ligger i andre etasje får dessuten stor hems med flere ekstra soveplasser.

Du kan velge mellom leiligheter med to eller tre soverom og ett eller to bad

- Gulvvarme i alle rom gir leilighetene en lun og behagelig innetemperatur, men du kan alltids fyre opp i peisovnen hvis du ønsker litt ekstra kos, sier Fjeldavlie.

Byggingen er nå godt i gang og de nye leilighetene vil være ferdigstilt i første og andre kvartal 2018.

 

Les mer på: www.ilseterlia.no

Annonsørinnhold fra utbygger Hafjelltoppen Appartement