Nybygg

Urbane leiligheter midt mellom Grünerløkka og Nationaltheatret

Tekst: Hannah Grace Taylor, 20.7.18

Midt mellom Grünerløkka og Oslo sentrum blir det bygget en urban drøm av et leilighetsprosjekt. Det prestisjetunge arkitektbyrået AART Architects og boligutbyggeren Fredensborg Bolig står bak prosjektet F24 Fredensborg. - Her får du både puls og hvilepuls, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

Banner


F24 Fredensborg består av 48 leiligheter fordelt på to bygg. Leilighetene ligger i Fredensborgveien 24, midt i Oslo Sentrum. I et urbant område preget av vernet bebyggelse og norsk industrihistorie, er leilighetene designet med hjerte for god, nordisk design og høy, langvarig kvalitet.

 

Fasade Fredensborg

Leilighetene har en meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum.

 

- Her har arkitekten valgt gjennomgående gode kvaliteter og spiller på lag sammen med landskapsarkitekter og vår egen interiørdesigner fra Fredensborg Bolig. De fleste leilighetene er gjennomlyste med vinduer på to sider - alle med balkong, mark- eller takterrasse, forteller Tollef Svenkerud.

Standard interiørpakke er balansert og moderne med lyst 1-stavs eikeparkett, og harmonerende farger på kjøkken, bad og vegger. Helhetsresultatet er godt, det er tidløst med høy kvalitet, 

De fleste leilighetene er gjennomlyste med vinduer på to sider - alle med balkong, mark- eller takterrasse

 

Markterrasse

Deilig markterrasse med direkte utgang fra stue.

 

PRESTISJETUNGT ARKITEKTBYRÅ

Det er arkitekten Viktor Johansen fra AART Architects, som i samarbeid med Fredensborg Bolig står bak F24 Fredensborg. Det danske arkitektkontoret har vunnet flere internasjonale arkitektkonkurranser, og er et av Danmarks ledende arkitektkontor.

Uteplassene er store, luftige og frodige

- Viktor Johansen kombinerer byliv og hjemmeliv på en fin måte, store vinduer og god kontakt med omverden og lukkede og beskyttede gårdsrom. Noen av leilighetene får foldedører fra balkongen, slik at du kan åpne rommet helt opp. Uteplassene er store, luftige og frodige. I tillegg får samtlige leiligheter enten balkong, mark- eller takterrasse som vender inn mot den private bakhagen, sier han.

 

Her kan du se ledige leiligheter og priser

 

Stue

Luftig og innbydende stue med god lystilgang.

 

ALDER INGEN HINDRING — SÅ LENGE DU ER URBAN

Vanligvis er nye boligprosjekt rettet mot spesifikke målgrupper, som barnefamilier, nyetablerte par eller pensjonister. F24 Fredensborg er annerledes. Her er folk i alle aldre i målgruppen. Beliggenheten i Oslo sentrum, med nærhet til både yrende byliv og avslappende park-liv er noe av grunnen.

 

Her kan du registrere deg som interessent

 

Bad

Lekkert flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.

 

Prosjektet er godt tilrettelagt for barn, med flere barnehager og St. Sunniva skole like ved. Uteområdene er også designet med lekeplass for de minste barna og aktivitetspark for de eldre barna. Beliggenheten inviterer til bruk av alle folk, i alle aldre.  Grünerløkka, Akerselva, St. Hanshaugen, Mathallen, Sørenga og Nationaltheatret — du har både natur og kulturopplevelser i umiddelbar nærhet.

 

Åpen kjøkkenløsning

Åpen kjøkkenløsning med god spiseplass.

 

PLASSERT PÅ HISTORISK INDUSTRITOMT

Mellom ´Løkka og Nationaltheatret bygges leilighetene på en industritomt med dype røtter. På tomten lå nemlig Fotruna & Centrals bryggeri, og senere Axel Jensens fabrikker; en av landets største kjøtt- og hermetikkfabrikker.

Her er du skjermet for trafikk og støy, med en oase av en bakgård

- Arkitekturen i området er flott — preget av industriell og vernet bebyggelse. Her er du skjermet for trafikk og støy, med en oase av en bakgård. Samtidig er du en ti-minutters spasertur unna både Grünerløkka og Nationaltheatret, forteller han.

 

Takterrasse

Eksklusivt: Stor og romslig takterrasse med alt du kan drømme om.

 

Hvordan har responsen vært så langt?

 - Responsen har vært veldig god. Vi har solgt 19 av 48 leiligheter ved salgsstart. En av toppleilighetene med privat takterrasse er solgt for 142 000 per kvm, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.