Gå til innhold

Det ble kamp om denne loftsleiligheten på ST. Hanshaugen

Tekst: Øivind Skorve, 16.12. 2020, Foto: André Aakermann
Attraktive leiligheter som denne blir nesten alltid solgt med en gang, sier Samsolgt-megler Marius Sandmo.

Det har vært et hett boligmarked i Oslo i hele høst, og det er ikke uvanlig at attraktive objekter, som denne loftsleiligheten på ST. Hanshaugen i Oslo, rives vekk etter første visning.

- Den har jo det meste; flott beliggenhet i en rolig gate i et populært område, god standard, bra størrelse, usjenert terrasse, og se er det jo heller ikke flust av loftsleiligheter i Oslo, sier Marius Sandmo, eiendomsmegler i Samsolgt, den nye digitale meglertjenesten fra DNB Eiendom.

 

Lys stue i loftsleilighet

Lyst, luftig og fresht på ST. Hanshaugen.

Åpen kjøkkenløsning mot stuen

Strøkent kjøkken i åpen løsning mot stuen. 

 

Til visning var det påmeldt nesten 30 personer, og til slutt endte fem av dem opp i en intens budrunde. Dagen etter ble leiligheten solgt over prisantydning.

- Det har kokt bra i Oslo-markedet i hele høst, og attraktive leiligheter som denne blir som regel solgt raskt, og ofte er det flere som er med i budrunden. Så langt i desember har jeg solgt seks leiligheter, så det er i hvert fall ikke mangel på kjøpere selv om vi nærmer oss jul.

 

Barnerom

Leiligheten har to fine soverom.

 

Valgte å selge med Samsolgt

Boligen ble solgt med den nye digitale meglertjenesten Samsolgt, som er utviklet av DNB Eiendom.

Marius Sandmo i Samsolgt - Samsolgt er en helt ny måte å selge bolig på hvor du samarbeider med megler om salget. Den kanskje største forskjellen fra vanlig megling, er at vi har automatisert alt papirarbeidet som normalt tar mye tid, sier Sandmo.

For deg som kunde betyr det at hele boligsalgsprosessen blir enklere, mer effektiv – og ikke minst rimeligere. Du har hele tiden full oversikt over boligsalget ditt i den digitale løsningen. Samtidig får megleren din mer tid til de viktigste oppgavene.

- Det går spesielt på budrunden og tett oppfølging av alle interessenter, fra boligen legges ut for salg til budrunden er avsluttet. Det er her du virkelig får betalt for å bruke en profesjonell megler, sier Sandmo.

 

Nyoppusset bad

Boliger med god standard hvor man kan flytte rett inn er aller mest populære. 

 

Det tar fem minutter å booke fotograf

Når du selger bolig med Samsolgt, bestiller du selv fotograf og takstmann i den digitale løsningen.

- Det er superenkelt og tar deg maks fem minutter. Vi har flere faste, dyktige fotografer, og når du har valgt den du ønsker å bruke, er det bare å booke tidspunkt som passer din egen timeplan. Booking av takstmann foregår på akkurat samme måten, sier Sandmo.

 

Frydenlundsgata i Oslo

 ST. Hanshaugen er et av de mest populære områdene i Oslo.

 

Like trygt som vanlig megling

Med Samsolgt betaler du kun en fast lavpris når du selger boligen din. Det påløper ingen skjulte kostnader og du betaler heller ingen provisjon til megler. Enklere og mer oversiktlig blir det ikke, mener Sandmo.

- Det er akkurat like trygt som hvis du bruker en vanlig megler, og ved å gjøre litt av jobben selv sparer du også mye penger. Samtidig har du tryggheten med at megler tar seg av alt det juridiske. Etter min mening er dette fremtidens måte å selge bolig på, og kundene er kjempefornøyde.

Kilde: DNB Eiendom© DNB Eiendom. Artikler kan brukes til redaksjonelt materiell dersom kilde oppgis