Gå til innhold

Hamarvegen

, LILLEHAMMER

Hamarvegen

, LILLEHAMMER

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 23/9/2022 11:25

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

HAGEJORDET - 53 leiligheter og 13 rekkehus med attraktiv beliggenhet på Søre Ål. 19 solgt. Byggestart vedtatt!

Område

Adresse: Hamarvegen

Poststed: LILLEHAMMER

Kommune: Lillehammer

Kommunenummer: 3405

Prosjektnavn: Hagejordet - Trinn 1

Beliggenhet og adkomst

Hagejordet har en attraktiv beliggenhet på Søre Ål med nærhet til det meste. Her bor du komfortabelt til hvor alt ligger til rette for en enklere hverdag. Her har man fine turområder, kort vei til Lillehammer sentrum, offentlig transport og lokal dagligvarebutikk i nærheten. I nærheten har man i tillegg preparerte skiløyper og treningssenter - her ligger det til rette for å kunne ha en aktiv hverdag. Åretta ungdsommskole og Søre Ål barneskole finner man også i kort avstand fra Hagejordet.

Prosjektet

Om prosjektet

Besøk prosjektets hjemmeside: www.hagejordet.no I hjertet av Søre Ål, har vi nå gleder av å presentere splitter nye selveierleiligheter og rekkehus. Hagejordet salgstrinn 1 består av totalt 66 boenheter fordelt på 53 leiligheter i 4 punkthus, 7 rekkehus i to rekker og 6 leiligheter i småhus. Prosjektet vil holde en høy standard, og det er lagt ned et stort arbeid i å lage gode planløsninger som er tilpasset tilbakemeldinger vi har fått fra mange interesserte kjøpere. Det tilbys leiligheter i flere størrelser og prisklasser, og alle boligene leveres med god standard, gjennomtenkte planløsninger og stedstilpasset arkitektur. Å flytte i leilighet og rekkehus innebærer for mange å åpne dørene for en ny, mer aktiv livsstil. På Hagejordet ligger alt til rette for en enklere hverdag. Fine turområder, busstopp og nærhet til det du trenger av butikker til de daglige innkjøp. Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig og skjermet grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre! Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man gjerne ny energi og livskvalitet. Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem! #profieras

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være i perioden 1.6.2024-25.8.2024. Senest ti uker før ferdigstillelse av boligen, skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige overtakelsesdatoen skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Den endelige overtakelsesdatoen er bindende, og utløser dagmulkt for selger dersom den oversittes, jf. bustadoppføringslova § 18. Selger vil kunne ha krav på utsettelse av overtakelsestidspunktet etter bestemmelsen i bustadoppføringslova § 11. Selger gjør særlig oppmerksom på at manglende arbeidskraft og materialer som følge av Covid-19 og krigen i Ukraina vil kunne gi krav på fristutsettelse. Det kan bli varierende ferdigstillelse av de ulike byggene/leilighetene. Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt kan foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. Kjøper aksepterer at det vil være støy fra byggearbeider, behov for anleggstrafikk og anleggsinstallasjoner for å ferdigstille prosjektet. Utbygger må følgelig forbeholde seg retten til å ha stående maskiner og utstyr på deler av tomten, sammen med visnings- og byggeplasskilt frem til siste bolig er ferdigstilt. Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling, seksjonering, eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er gjennomført på overtakelsesdagen. Kjøpesummen vil i slike tilfeller bli stående på meglers klientkonto inntil kjøper er sikret hjemmel.

Bebyggelsen

Boligtype

- Ukjent -

Konstruksjon

Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong.

Fasade

Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon, vindsperre og med trekledning og fasadeplater.

Balkonger/Terrasser/uteplasser

Terrasser utføres med tregulv standard impregnert trevirke. Balkonger utføres i brettskurt betong. Balkongrekkverk leveres med klart glass, alternativt spilerekkverk etter arkitektens valg.

Overflater og kledning

På gulv leveres 1-stavs eikeparkett, Eik Cappuccino/ Trivor Grande Family, mattlakkert hvit 14x180x 2200mm, eller tilsvarende kvalitet. Rettkant eikelist, 16x60 mm i lakkert utførelse tilpasses parkettvalget mht. farge. Mot tillegg i pris (tilvalg) kan et utvalg av andre parkettyper og gulvlistprofiler velges. Vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger i fargen 10679 Washed Linen. Det kan velges mellom 7 andre utvalgte farger uten pristillegg, begrenset til en farge pr. rom. Himling leveres som sparklet og malt betonghimling i stue/kjøkken, soverom og eventuelt andre oppholdsrom med synlige V-fuger. Det kan forkomme ekstra nedforing som følge av teknisk løsninger. Mellom kjøkken overskap og tak leveres takforing fra kjøkkenleverandør i samme farge som kjøkkenet.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiendommen ligger på Søre Ål i Lillehammer kommune. I detaljregulering for Hagegjordet har eiendommen benevnelsen B4. Eiendommen har gnr. 87, bnr. 312. Tomten er målt opp med kartforretning etter formålsgrensen for B4 i reguleringsplanen, og vil få eget gårds og bruksnummer. Tomten er eiet og vil få et samlet areal på ca. 8 613 kvm. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling, fradeling og eventuell sammenslåing. Det tas forbehold om justering av eiendomsgrensene ved fradeling på bakgrunn av krav fra offentlige myndigheter. For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon, eller organiseres som et realsameie og/eller anleggseiendom. Denne salgsoppgaven omfatter 53 leiligheter fordelt på hus A, B, C og D, felles parkeringskjeller og utearealer. I gjennomføringen av prosjektet vil det kunne bli delt opp i salgstrinn. I tillegg omfatter prosjektet 7 rekkehus og 6 boenheter i et småhus kalt hus E. Disse vil også være med i sameiet.

Tomtetype

Eiet

Standard

Kjøkken

Som standard leveres et moderne kjøkken av type Sigdal Horisont, i farge hvit med slette fronter og innfreste grep. Benkeplate leveres i sort laminat. Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, mot tillegg i pris. Du kan også velge blant flere ulike benkeplater mot pristillegg. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder: stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt.

Bad

Bad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant og speilskap med lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Baderomsinnredning fra Space interiør med dører i varmgrå matt eller tilsvarende, og heldekkende vask i bredde 60, 80 eller 100 cm. Det kan velges blant flere farge på fronter på baderomsinnredning mot tillegg i pris. Vegghengt toalett fra IFØ, type Wc Cera eller tilsvarende. Dusjhjørne 90x90 som prinsipp med innfellbare hengslede dører leveres av IFØ Space 2000 eller tilsvarende. I WC-rom leveres vegghengt toalett av samme type som på bad, et enkelt baderomsmøbel i fargen hvit med 1 skap og blandebatteri tilpasset størrelsen på håndvask og speil på vegg over håndvask. Det leveres fliser på gulv av typen Marazzi Appeal Taupe rett 30x60, eller tilsvarende. Det leveres fliser nedfelt i dusjsonen i tilsvarende kvalitet og farge i dimensjon 10x10 med hjørnesluk. Det leveres keramiske veggfliser av typen Marazzi Appeal Taupe rett 30x60, eller tilsvarende kvalitet. Andre flisfarger kan velges mot tillegg i pris på tilvalget.

Garderobe - fasiliteter

Det leveres ikke garderobeskap som standard. Garderobeskap/skyvedørsgarderober kan bestilles som tilvalg, mot tillegg i pris.

Ventilasjon

Det leveres balansert mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC-rom, bod, bod/vask, vaskerom og kjøkken. Tilluft på soverom og stue/kjøkken.

Dører og vinduer

Entrédørene til leilighetene leveres i utførelse i henhold til arkitektens valg i samme farge på begge sider. Det leveres med balkongslagdør av tre med samme farge innvendig og utvendig etter arkitektens valg. Innvendige dører leveres som 1-speils fyllingsdør type Swedoor Unique 01L eller tilsvarende, fabrikkmalt i fargen NCS S 0500-N klassisk hvit. Dør mellom gang og stue/kjøkken leveres som Swedoor Unique GW01L eller tilsvarende med glass og med karm/ramme i fargen NCS S 0500-N klassisk hvit. Vinduer leveres som fabrikkmalte trevinduer med samme farge innvendig i fargen NCS S 0500-N klassisk hvit.

Oppvarming

Energibehovet til romoppvarming og oppvarming av tappevann dekkes med minimum 60% energifleksible systemer iht. TEK17. Energiforsyningen skjer via fjernvarme plassert i egen energisentral i tilknytning parkeringskjeller. Romoppvarming i leilighetene dekkes ved termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bad/wc (elektrisk gulvvarme) og bod (uoppvarmet). Oppvarming av varmt tappevann forsynes fra varmeveksler i varmesentral. I hver leilighet blir det et rør i rør skap for fordeling av varmt tappevann, kaldtvann og gulvvarmevann. Ettervarming av tilluft ventilasjon skjer ved elektrisk varmebatteri i leilighetens ventilasjonsaggregat.

Info energiklasse

Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge før overtagelse.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i garasjekjeller. Alle p-plasser er tilrettelagt med ladeinfrastuktur. Pris per p-plass fremkommer av prislisten. Hus F og G får inklusiv i prisen parkering carport. Ladestasjon for el-bil inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte seksjonseier. Selger vil beholde eiendomsretten til å fritt kunne disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser og boder.

Sameiet

Organisasjonsform

Den daglige driften vil bli organisert som eierseksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen. Boligenhetene i prosjektet kan alternativt bli inndelt i et eller flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil i tilfelle ha delt eierskap gjennom et fellessameie/realsameiet til felles leke- og uteoppholdsareal samt andre fellesarealer. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder, utearealer, terrasser og andre rettigheter på den måte som anses hensiktsmessig. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år). Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner kan eies av en og samme fysiske/juridiske person. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har «tilknytning til hverandre». Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser. Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Utleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører og styret med opplysning om hvem som er leietager.

KabelTV/Bredbånd/telefoni

Utbygger vil fremforhandle avtale med anerkjent fiberleverandør om opplegg for leveranse av internett/bredbånd. Avtalen vil sikre leveranse av signaler til TV og bredbånd. Fremforhandlet avtale vil bli overført til sameiet.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Selger

Hagejordet Utvikling AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Innlandet

Hamarvegen

Postboks 233

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Oppdragsnummer

523215013

Salgsoppgavedato: 9/23/2022

Eiendommen

Eieform

eierseksjon

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3405/87/307: 20.03.1848 - Dokumentnr: 990036 - Utskifting Sæterskog i Fåbergs østre almenning Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 28.01.1892 - Dokumentnr: 903638 - Skjønn Akt av ekspropiasjonsforretning Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 09.03.1893 - Dokumentnr: 900039 - Utskifting Storkvandalens sæterskog Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.1904 - Dokumentnr: 900202 - Erklæring/avtale Ekspropiasjonsforretning/konduktørforretning vedrørende NSB Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 02.10.1911 - Dokumentnr: 900361 - Erklæring/avtale Vedr. grenser, gjerdedeling m.v. Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 08.01.1912 - Dokumentnr: 900245 - Erklæring/avtale Tillatelse til å senke vannstanden i nordre Mesnavann Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 29.01.1953 - Dokumentnr: 990184 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 22.04.1972 - Dokumentnr: 3111 - Jordskifte Grensegangssak Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 12.04.2000 - Dokumentnr: 2641 - Erklæring/avtale Vedr. nedlegging av privat planovergang. Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 02.02.2004 - Dokumentnr: 828 - Jordskifte Sak nr. 7/2002, Sæter nordre i Lillehammer. Krav om jordskiftesak, deling av landbrukseiendom. Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 09.01.2009 - Dokumentnr: 14311 - Jordskifte Sak nr.: 0500-2007-0009 Avskåkån Overført fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 16.02.2018 - Dokumentnr: 445194 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3405 Gnr:87 Bnr:18 01.01.2020 - Dokumentnr: 266035 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0501 Gnr:87 Bnr:307

Matrikkel

Kommunenummer: 3405

Sameiets Gårdsnummer: 87

Sameiets Bruksnummer: 312

Vilkår og bestemmelser

Lovanvendelse

Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppførings- lova (lov av 13. juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr.§3. Loven kommer til anvendelse der hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Profesjonell kjøper/ investor vil i disse tilfellene måtte innbetale forskudd uten at dette blir sikret ved garanti. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.