Gå til innhold

Berganskauen

, SANDEFJORD

Berganskauen

, SANDEFJORD

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 21/7/2022 12:21

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

FJORDSTIEN - Moderne arkitekttegnede familieboliger med mulighet for opp til 6 soverom. Landlig og sjønært med nydelig fjordutsikt - 2 bad og 2 terrasser! KUN EN IGJEN !

Område

Adresse: Berganskauen

Poststed: SANDEFJORD

Kommune: Sandefjord

Kommunenummer: 3804

Prosjektnavn: FJORDSTIEN BT1

Beliggenhet og adkomst

Boligene får en fantastisk beliggenhet på Storøya, ca 5 km fra Sandefjord sentrum. Meget barnevennlig, solrikt og populært strøk som er landlig og sjønært, men allikevel sentralt. Fra boligene er det ca. 10 minutters gange til Granholmen badestrand der du blant annet finner Sandefjord Seilforening. Gangavstand har du også rett inn i Marums flotte natur med oppkjørte skiløyper og lysløype. Her finnes også Sandefjord golfbane. Barnehager, skole, idrettsanlegg og Menybutikk i umiddelbar nærhet. I ca 2 min. gangavstand finner du bussholdeplassen med gode lokale forbindelser. Sykkelavstand til Ula, Kjerringvik og Eftanglandet! Det er ikke boplikt i Sandefjord. Fra Sandefjord sentrum kjører man RV303, Hystadveien, mot Granholmen/Larvik. Ca 500m etter Meny Åsane, ta inn Storøyaveien til venstre. Området/tomten ligger da på din høyre side (11-28) og vil kunne besiktiges ved selvsyn.

Prosjektet

Om prosjektet

KUN 1 IGJEN! Sandefjords råeste hjemmekontor i 3 etg med utsikt over fjorden? Drømmer dere om å bo grønt og landlig, men med nærhet til byliv og valgmuligheter? Drømmer dere om å bo romslig og fritt, men uten oppussingsbehov? Da er Fjordstien i Sandefjord en unik mulighet. Med utsikt og rusleavstand til sjøen, og bare en kort sykkeltur fra strendene på vakre Granholmen, kommer et nytt nabolag i Sandefjord med moderne og arkitekttegnede boliger. Beliggenheten, kvalitetene og de trygge omgivelsene gjør at Fjordstien vil bli et spesielt ettertraktet boligområde for familier. På Fjordstien skal vi bygge topp moderne familiehjem på selveiertomter, med gjennomført høy kvalitet. Jo tidligere ute man er, jo større mulighet har man til å sette sitt helt eget preg på boligen. De romslige familieboligene i tre etasjer bygges med kvalitetsmaterialer og et solid håndverk, som gjør at vi trygt kan fronte vår garanti om at det blir som avtalt. LES MER: www.fjordstien.no

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene oppføres fortløpende avhengig av salg. Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova. Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet. Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Bebyggelsen

Boligtype

- Ukjent -

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Området er planlagt å bestå felles velforening med pliktig medlemskap, som ivaretar fellesområder innenfor planområdet. Dette etableres av kjøperne etter overtagelse. Når KS 1 er solgt, skilles området ut som egen eiendom og overdras til velforeningen, evt etableres som et realsameie. Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte feltene eller så snart årstiden tillater det. Felles lekeareal og sandlekeplass iht regulerings bestemmelsene skal være opparbeidet innen ferdigstillelse av boligene.

Tomtestørrelse

33670

Tomtetype

Eiet

Standard

Generell orientering

Salgstrinn 1 består av 5 tomannsboliger og èn enebolig. Boligene blir oppført i tre med bærekonstruksjoner i tre og noe stål. Alle enhetene har en gjennomtenkt planløsning. I første etasje kommer du inn i en stor entré, videre finner du et romslig bad med plass til badekar, samt tre soverom. Det store badet har egen inngangsdør direkte fra bakhagen. I direkte tilknytning ligger også carport og en stor sportsbod. Andre etasje har en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning. Her er det utgang til en romslig balkong med pergola. Etasjen inneholder i tillegg et ekstra bad. I toppetasjen finner du to disponible rom og en loftsstue med utgang til takterrassen. Hvordan du velger å utnytte toppetasjen er opp til deg – mulighetene mange. Eikeparkett leveres i oppholds- og soverom. Entrè og bad blir flislagt. Alle boligene med Sigdal Kjøkken med integrerte hvitevarer. Boligene leveres med carport som standard, denne kan gjøres om til garasje på forespørsel. Husene får fasader i trekledning, mens balkongene i andre og tredje etasje får glassrekkverk. Ferdig utbygget vil Fjordstien bestå av 72 boenheter på et 33,67 mål stort område, fordelt på tomannsboliger, eneboliger, rekkehus og muligens enkelte firemannsboliger. Alle enhetene får private utearealer og store, solrike terrasser. I tillegg vil området bli opparbeidet med flere attraktive grøntområder og lekeplasser.

Oppvarming

Boligene leveres med varmekabel i gang og bad 1. etg. I 2. etg leveres varmekabel med halv effekt på stue / kjøkken og full effekt på bad 2. etg. I tilvalgsprosessen kan det velges gulvvarme i flere rom. Ildsted leveres med stålpipe i 2. etg – type UNO 1 Norpeis el. tilsvarende. Piperøret blir synlig i 3. etg, men dette er ventilert og ikke brannfarlig.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en carport med isolert sportsbod i enden av til hver bolig. I tillegg er det 1 biloppstillingsplass på tomten. El-bil parkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg mot tillegg i pris.

Boder

I enden av carport medfølger en stykk uisolert sportsbod.

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligen har ingen egen utleieenhet, men kan leies ut i sin helhet. Det er ikke boplikt i området.

Selger

Sandar Eiendom AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Vestfold/Telemark

Berganskauen

2193 Postterminalen

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Oppdragsnummer

941195003

Salgsoppgavedato: 7/21/2022

Eiendommen

Eieform

eierseksjon

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 25.04.1996 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:0710 Gnr:132 Bnr:118 08.10.1982 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0710 Gnr:132 Bnr:17

Matrikkel

Kommunenummer: 3804

Sameiets Gårdsnummer: 132

Sameiets Bruksnummer: 471

Vilkår og bestemmelser

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.