Gå til innhold

Kirkeveien 36

, HOKKSUND

Kirkeveien 36

, HOKKSUND

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 11/8/2022 16:51

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

Flotte nyetablerte leiligheter sentralt i Hokksund. Leilighetene har store terrasser og gode planløsninger.

Område

Adresse: Kirkeveien 36

Poststed: HOKKSUND

Kommune: Øvre Eiker

Kommunenummer: 3048

Prosjektnavn: Hokksund Stasjonsby

Beliggenhet og adkomst

Hokksund Stasjonsby ligger i Kirkeveien 36 og er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt, kun en kort spasertur fra sentrums fasiliteter. Her kan du bo urbant med nærhet til jernbanestasjonen og kollektivforbindelser. REISETIDER FRA HOKKSUND MED TOG: Hokksund - Drammen 15 min Hokksund - Kongsberg 25 min Hokksund - Asker 30 min Hokksund - Lysaker 40 min Hokksund - Nationalteateret 47 min REISETIDER FRA HOKKSUND MED BUSS: Hokksund - Høvik 55 min Hokksund - Sjølyst 60 min Hokksund - Notodden 60 min Hokksund - Sandvika 35 min Hokksund - Oslo S 50 min FLYTOG Drammen - OSL 60 min Hokksund by har de siste årene utviklet seg til å bli et populært og sjarmerende handelssted med flere spennende nisjebutikker som man ikke finner på tradisjonelle kjøpesenter. Hokksund er Øvre Eiker kommunes administrasjonssentrum og har nesten 10 000 innbyggere. Rådhusplassen er med sitt brolagte og blomstrende torg byens midtpunkt. Hokksund ligger strategisk plassert mellom Drammen og teknologibyen Kongsberg. I tillegg ligger det flere matbutikker, vinmonopol, optiker, lege, bank og apotek i umiddelbar nærhet. Ikke langt utenfor sentrum ligger kjøpesenteret Eiker Senter som med sine tyvetalls butikker har et komplett handelstilbud. Hokksund har et rikt og velorganisert fritidstilbud med blant annet fotball, håndball, laksefiske, skitrekk, svømmehall og friidrettsbane. Er du kulturinteressert så finnes tilbud knyttet til teater, kor, museer og bibliotek. Nær sentrum ligger Norges første glasshytte for fremstilling av hvitt glass. Nøstetangen glassverk (1741 - 1777) er i dag et populært museum. Øvre Eiker kommune huser også Vestfossen Kunstlaboratorium og ærverdige Fossesholm herregård. I kommunen ligger også Norges eldste middelalderkirke, Fiskum gamle kirke. Hokksund avholder årlig en by og laksefestival som tiltrekker seg besøkende fra hele regionen. Områdene rundt Hokksund sentrum er preget av landbrukslandskap og utmark. Det er kort vei til elvepromenaden som ligger langs Drammenselvens bredder. Elven ligger som et skille mellom gamle og nye Hokksund. Bak Harakollen ligger idylliske Finnemarka med kilometerlange turstier om sommeren og like mange preparerte skiløyper på vinteren. For de som ikke lar seg friste av skogtur og spasertur langs elven så er det mulig å bare slappe av med en kopp kaffe på en av byens sjarmerende kafeer. Etter en bytur kan det være godt å trekke seg tilbake til sin private balkong eller benytte sameiets store felles takterrasse for å se på utsikten. Hokksund stasjonsby er boligprosjektet for deg som vil bo sentralt, midt i Hokksund sentrum, med tilgang til alt en koselig norsk småby kan tilby.

Prosjektet

Om prosjektet

Velkommen til Hokksund Stasjonsby! På Hokksund Stasjonsby er det bygd 112 leiligheter fordelt på tre bygg på 4-6 etasjer. Det er etablert parkeringsplasser og boder i byggets underetasje. Med gode kvaliteter, kort vei til sentrum og turområder vil Hokksund stasjonsby være et godt valg for deg som ønsker en splitter ny leilighet. Sentrum er en kort spasertur unna. Nærhet til jernbanen gjør at du kan reise på en enkel og effektiv måte. Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Hokksund stasjonsby byr på alle muligheter i din umiddelbare nærhet. Leilighetene leveres med gode materialvalg og store private balkonger. Felles takterrasse, skjermet uteområde og treningsrom er med på å gi grunnlaget for et godt bomiljø. Hvert bygg har egen trappeoppgang til alle leilighetsplan. Du kan bevege deg tørrskodd mellom garasjeanlegget og din egen leilighet. Trappeoppgangene vil oppleves som mer private da det blir færre leiligheter tilknyttet den enkelte heis og dermed mindre trafikk i oppgangene. Soveromsvinduer tilstrebes vendt bort fra trappeoppgang og heis slik at du unngår støy og trafikk rundt soveromsvinduene dine. Boligene er oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017. Gulv på grunn utføres i betong for teknisk rom, boder og felles ganger i kjeller. Øvrige gulv i kjeller leveres som betong eller asfalt.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene er ferdigstilt og overtas etter nærmere avtale.

Forbehold fra utbygger

Selger tar følgende forbehold: Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger. Selger forbeholder seg retten til å fordele eventuelle parkeringsplasser. Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre eller perlekre i boligen ved overlevering.

Bebyggelsen

Boligtype

Leilighet

Konstruksjon

Bygg A, B og C vil mest sannsynlig bli fundamentert på bærende bunnplate med tillegg av peling hvis dette viser seg nødvendig. Dekker/etasjeskiller utføres i betong. Synlige V-fuger i himlingen vil forekomme hvis dekkene er levert med v fuger. Vegger våtrom / wc er isolert for å dempe støy.

Fasade

Yttervegger isolert med mineralull og forblendes med beiset/malt trekledning og fargede fasadeplater. Innvendige lettvegger bygget av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater.

Yttertak

Takene er flate, isolert og med fall til innvendig sluk. Det er etableret gjennomføringer for teknisk anlegg, avkast – inntak, i vegg og over tak. Balkongene har fall for avrenning, men mindre ansamlinger av vann vil oppstå på gulvflatene ved regnvær.

Balkonger/Terrasser/uteplasser

Balkonger og takterrasser er levert med impregnert gulv eller betongdekke. Markterrasser for leilighetene er levert med betongheller eller impregnert dekke.

Overflater og kledning

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett. Vannbåren varme i stue, kjøkken og entre. Elektisk varme i baderomsgulv. Vegger: Sparklet og malt, farge NCS 0500-N. Himling: malt hvit, downlights i tak bad og entre.

Fellesareal i bygg

Felles inngang med heis samt felles utearealer. Til glede for alle i sameiet er det etablert et felles trimrom i første etasje med alt du trenger for en god treningsøkt. Med kort vei til trimrom og flotte turstier rett uten for døren ligger alt til rette for en aktiv hverdag. Trimrommet er på ca. 30 kvm og kan benyttes fritt av beboerne. Det vil bli utstyrt med: 2 spinningsykler, 2 tredemøller, manualsett og 1 treningsbenk.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet er oppført på eiendommen gnr. 77, bnr. 106 i Øvre Eiker kommune. Eiendommen er seksjonert. Sameiets tomteareal er oppgitt av selger å bli ca.2.872 m². Endelig adresse er Kirkeveien 36 38, 40 og 42, samt Trikotasjegata 1,3 og 5 i 3300 Hokksund. Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det. Alle fellesarealer innenfor prosjektet leveres ferdig opparbeidet i samsvar med endelig utformet utomhusplan. Det er gjort plass til sykkelparkering etter gjeldende krav.

Tomtestørrelse

2872

Tomtetype

Eiet

Standard

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra Sigdal. Tidsmessig hvitmalte kjøkkenfronter og stålhåndtak. Det er montert belysning under overskap. Laminat benkeplate. Nedfelt kum i rustfritt stål, og ettgreps blandebatteri. Integrerte hvitevarer fra Bosch er leveret som standard i leilighetene. Kjøkkenløsningen er tilpasset hver leilighet. Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.

Bad

Baderom med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr på vegg. 60 cm servantskap på stort bad. Med forbehold om at badene tilfredsstiller krav om tilgjengelighet vil det leveres 80 cm servantskap som standard. Glatte hvite fronter på servantskap. Heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Vegghengt toalett i hvit utførelse og nedspylingsknapp, med demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad i hver leilighet.

Sanitær

Ett-greps blandebatterier på kjøkken og bad. Det leveres opplegg for integrert oppvaskmaskin i kjøkkenbenk, og opplegg for vaskemaskin på bad. Det vil kun være tillatt med kondenstørketrommel på baderom. Varmtvann leveres gjennom varmeanlegg som en del av fellesanlegget

Garderobe - fasiliteter

Det medfølger ikke garderobeskap i standardleveransen.

Trapper

Vegger i trapperom og korridorer er malt. Hovedtrappen og repos levert med keramiske fliser eller overflatebehandlet betong. Belysning montert.

Heiser

Det er heis i bygget der hvor disse er tegnet inn på tegninger.

Ventilasjon

Leilighetene har balansert ventilasjon med eget aggregat i hver leilighet.

Brannsikring

Boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer er lagt skjult der det er mulig, men sprinkelhoder og enkelte føringer kan være synlige. Synlige rør vil bli hvitmalt

Dører og vinduer

Innvendige dører er glatte og hvitmalte. Vinduer og balkongdører leveres med hvite karmer. Der det eventuelt er behov for brannvinduer, kan luftemuligheten bli begrenset. Forsikringsgodkjent lås på vindusdører med utgang på bakkeplan

Tilvalg og endringer

Leilighetene er ferdigstilt og tilvalg/endringer er det ikke lenger anledning til.

Generell orientering

Sameiet er et kombinert sameie som består av 112 boligseksjoner og 1 næringsseksjon bestående av 106 parkeringsplasser. Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, og en eller flere tilleggsdeler. Hoveddelen består av en sammenhengende og klart avgrenset del av bygning, med egen inngang. Seksjonerte tilleggsdeler består av boder, markterrasser/balkong. Næringsseksjon 113 parkering har tilleggsdel bestående av p-plasser slik som angitt i seksjoneringsbegjæringen. De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Hver seksjon vil utgjøre en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har «tilknytning til hverandre». Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser. Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Utleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører og styret med opplysning om hvem som er leietager. Parkeringsplasser for personer med nedsatt funksjonsevne: Har en seksjonseier, leietaker eller en i husstanden nedsatt funksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen seksjonseier å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Styret bør tilstrebe at bytteplassen ligger i nærheten av søkers seksjon. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. Retten gjelder bare parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne. Driftskostnader til garasje-/parkeringsanlegget er organisert som eget sameie og skal betales av de som disponerer plass i garasje-/parkeringsanlegget. Vedtekter/husordensregler: Det foreligger vedtekter for sameiet og disse følger vedlagt. Spørsmål om dyrehold rettes til megler.

Oppvarming

Leilighetene leveres med vannbåren varme i oppholdsrom. Baderomsgulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler.

Info energiklasse

Energimerking vil bli utført av selger og skal foreligge før overtagelse.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass i parkeringsanlegget i kjeller, som kan kjøpes for kr 300.000,-. Selger vil beholde eiendomsretten til å fritt kunne disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser og boder, herunder kunne gjennomføre utleie eller salg til andre enn seksjonseiere. Ladning for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Det vil kunne være begrensninger på antall ladepunkter og kapasitet som kan leveres. Det tas forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert som et fleksibelt ladesystem som fordeler tilgjengelig effekt mellom flere brukere. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte seksjonseier. Selger tar forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert og administrert av ekstern leverandør og at kjøper betaler leie for bruk til dette selskapet. Kostnader for bruk er ikke fastsatt på salgstidspunkt.

Garasjeport

Garasjeport med automatisk åpner.

Boder

Det medfølger en bod i kjeller og enkelte leiligheter har også en innvendig bod iht. plantegning.

Sameiet

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Vedtekter/Husordensregler

Det foreligger vedtekter for sameiet og disse følger vedlagt. Spørsmål om dyrehold rettes til megler.

Postkasser

Postkasser montert etter rettledning fra Posten Norge AS.

Porttelefon og adgangskontroll

Det er montert ringetablå ved hovedinngangspartiene og porttelefonanlegg med åpner i leilighetene. Det er også ringeknapp utenfor hver leilighet.

KabelTV/Bredbånd/telefoni

Det vil bli inngått avtale med Get eller en annen leverandør på vegne av sameiet for leveranse av TV signaler. Avtalen ønskes også å inneholde leveranse av fibernett og TV Grunnpakke.

Økonomi

Prisinformasjon

Boligene selges til fastpris etter førstemann til mølla-prinsippet. Det gjøres oppmerksom på at papirutgaver av salgsoppgaven kan være redigert etter utskrift, og det oppfordres derfor til å alltid ta utgangspunkt i den digitale utgaven av både salgsoppgave og prisliste som finnes på dnbeiendom.no og prosjektets hjemmeside. Bolig Soverom Etg P-rom / BRA Pris Omkostninger Totalt A1-501 2 5. 92/92 6.990.000,- kr 29.267,- kr 7.019.267,- A2-601 3 6. 111/111 7.990.000,- kr 31.367,- kr 8.021.367,- A2-602 2 6. 88/88 5.990.000.- kr 28.842,- kr 6.018.842,- B2-501 3 5. 101/101 7.990.000,- kr 30.267,- kr 8.020.267,- C-405 2 4. 70/70 3.990.000,- kr 26.867,- kr 4.016.867

Felleskostnader inkluderer

C1-405 Snr 91, Felleskostnad leilighet kr 1400, tv/bredbånd kr 390, fjernvarme kr 840. Til sammen kr 2630. A1-501: Snr 93, Felleskostnad leilighet kr 1840, tv/bredbånd kr 390, fjernvarme kr 1104. Til sammen kr 3334. B2-501: Snr 104, Felleskostnad leilighet kr 2020, tv/bredbånd kr 390, fjernvarme kr 1212. Til sammen kr 3622,- A2-601: Snr 105, Felleskostnad leilighet kr 2240, tv/bredbånd kr 390, fjernvarme kr 1344. Til sammen kr 3974. A2-602: Snr 106, Felleskostnad leilighet kr 1840, tv/bredbånd kr 390, fjernvarme kr 1104. Til sammen kr 3334. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. I felleskostnadene har man lagt til grunn at bl.a. forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking, plenklipping, forretningsførsel og renhold er inkludert. Driftskostnader til garasje-/parkeringsanlegget er organisert som eget sameie og skal betales av de som disponerer plass i garasje-/parkeringsanlegget. Driftskostnad kr 150,- pr mnd pr plass.

Info kommunale avgifter

Kjøper betaler kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Det er installert vannmåler i leiligheten, men ikke tatt i bruk. Kostnad vil variere etter forbruk. Priser for 2022: Vann kr 17,16 + mva. pr. m³ Avløp kr 18,41 + mva. pr. m³ Vann fastledd kr 478,- + mva. pr. boenhet i året Avløp fastledd kr 519,- + mva. pr. boenhet i året Øvre Eiker kommune fakturerer tre terminer i året, med forfall 1/3, 1/7 og 1/11. Det beregnes et forbruk på 50 - 70 m³ pr. person i året om ikke annet blir oppgitt av kunden. Årsgebyr for renovasjon vil avhenge av størrelse/omfang. Standard renovasjonsløsning utgjør kr 2.998,- for hver seksjon. Tallene er hentet fra kommunens hjemmeside og gjelder for 2022. Det tas forbehold om endringer i de oppgitte satser. Hver seksjon vil få installert egen vannmåler og kostnaden for vann og av avløp vil avhenge av reelt forbruk. Vann og avløp koster til sammen kr 35,57 per m³. Estimert årlig kostnad utgjør kr 4 624 ,- . Beløpet er utregnet med utgangspunkt i at boligen har 2 beboere og SSB sitt estimerte forbruk per innbygger. Ifølge SSB er estimert gjennomsnittlig husholdningsforbruk per person 65 m³.

Info Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per 2022, men selger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette før overtagelsesdato.

Info formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Sameiets forsikringsselskap

Bygningsmassen er forsikret av Sameiet. Kjøper må tegne egen innboforsikring.

Utleie

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger. Boligen har ingen egen utleieenhet.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

Meglers vederlag er avtalt til kr 43.750,- inkl. mva per enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 6.250,- inkl. mva i oppgjørstjenester. Selger dekker følgende utlegg til megler: Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, ev. forretningsfører mv.: ca. kr 2.200,-. Selgers tinglysingskostnader: Kr 585,-. Grunnboksutskrift kr 172,- per utskrift og firmaattest kr 77,- per utskrift.

Selger

Borge Eiendomsutvikling AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Oslo

Kirkeveien 36

Postboks 1600 Sentrum

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende: Salgsprospekt Situasjonsplan Utomhusplan Sameievedtekter Budsjett Plantegning Reguleringsplan m/bestemmelser Matrikkelbrev Grunnboksutskrift og kopi av tinglyste heftelser Informasjonsskriv vedrørende skjeggkre For Bustadoppføringslova, se lovtekst på lovdata.no Dokumentnummer 2-10 fås ved henvendelse til megler. Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle ovennevnte dokumenter/vedlegg. Forbrukerinformasjon ved inngivelse av kjøpetilbud: Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig.?Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig. Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis. Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg. Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt. Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart. Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept.?Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud. Ifølge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig. Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen og omkostninger forfaller til overtagelse og ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Oppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte. Kjøpere er ansvarlig for å formidle avtalens forutsetninger som har betydning for overtagelse og oppgjør til sin bankforbindelse, og påse at banken tilrettelegger sine forutsetninger til dette.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finasieringskontroll

Meglers vederlag er avtalt til kr 43.750,- inkl. mva per enhet. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 6.250,- inkl. mva i oppgjørstjenester. Selger dekker følgende utlegg til megler: Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, ev. forretningsfører mv.: ca. kr 2.200,-. Selgers tinglysingskostnader: Kr 585,-. Grunnboksutskrift kr 172,- per utskrift og firmaattest kr 77,- per utskrift.

Oppdragsnummer

912225013

Salgsoppgavedato: 8/11/2022

Eiendommen

Eieform

eierseksjon

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig - blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan 3048-0648 Detaljregulering for Kirkeveien 36, Hokksund, stf.13.12.2017. Forøvrig henvises det til kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig ledningsnett for vei, vann og avløp. Vann og avløp er tilknyttet ledningsnettet via fellesstikk ledninger som vedlikeholdes for sameiets regning frem til påkoblingspunkt. Særskilt avtale/erklæring er/vil kunne bli tinglyst på eiendommen. Eiendommen har direkte adkomst til offentlig vei.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest for boligen. Ferdigattest er en sluttattest fra bygningsmyndighetene om at et søknadspliktig tiltak er ferdigstilt. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.03.2022. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning Det foreligger ikke ferdigattest for prosjektet. Det følgende gjenstående arbeid; malerarbeid, montere fasadeplater, trepanel på fasade, ferdigstillelse av rekkverk og skillevegger, opparbeide fortau og asfaltering, retting av utført arbeid for håndtering av overvann på uteområder, montere lås på postkasser og justering av ytterdører. Utbygger Borge Eiendomsutvikling AS er ansvarlig for at arbeidet ferdigstilles, og ferdigattest blir utstedt. Utbygger anslår at ferdigattest tidligst foreligger i august 2022. Kontakt megler for mer informasjon.

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3048/77/106: 06.11.1900 - Dokumentnr: 900063 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3048 Gnr:77 Bnr:42 16.11.1988 - Dokumentnr: 990287 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: Gnr. 77 bnr. 107 01.01.2020 - Dokumentnr: 1928886 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0624 Gnr:77 Bnr:106 20.01.2022 - Dokumentnr: 77391 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 42/6452 Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 71/6452 Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/6452 Snr: 7 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 41/6452 Snr: 8 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 48/6452 Snr: 9 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/6452 Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 11 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 68/6452 Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 72/6452 Snr: 14 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 15 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/6452 Snr: 16 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 75/6452 Snr: 17 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 18 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 20 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 21 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 46/6452 Snr: 22 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/6452 Snr: 23 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/6452 Snr: 24 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 60/6452 Snr: 25 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 38/6452 Snr: 26 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 27 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 42/6452 Snr: 28 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 29 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 85/6452 Snr: 30 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/6452 Snr: 31 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 41/6452 Snr: 32 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 69/6452 Snr: 33 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 34 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/6452 Snr: 35 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 36 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 37 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 68/6452 Snr: 38 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 72/6452 Snr: 39 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 40 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/6452 Snr: 41 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 75/6452 Snr: 42 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 43 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 44 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 45 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 46 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 47 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 60/6452 Snr: 48 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 38/6452 Snr: 49 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 50 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 42/6452 Snr: 51 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 52 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 85/6452 Snr: 53 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/6452 Snr: 54 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 41/6452 Snr: 55 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 69/6452 Snr: 56 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 57 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/6452 Snr: 58 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 59 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 60 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 68/6452 Snr: 61 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 72/6452 Snr: 62 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 63 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/6452 Snr: 64 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 75/6452 Snr: 65 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 66 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 67 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 68 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 69 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 70 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 60/6452 Snr: 71 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 38/6452 Snr: 72 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 73 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 42/6452 Snr: 74 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 75 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 85/6452 Snr: 76 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/6452 Snr: 77 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 41/6452 Snr: 78 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 69/6452 Snr: 79 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 80 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/6452 Snr: 81 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 82 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 83 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 68/6452 Snr: 84 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 72/6452 Snr: 85 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 86 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/6452 Snr: 87 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 75/6452 Snr: 88 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 89 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 90 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6452 Snr: 91 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 92 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 93 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 92/6452 Snr: 94 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/6452 Snr: 95 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 85/6452 Snr: 96 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/6452 Snr: 97 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 41/6452 Snr: 98 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 69/6452 Snr: 99 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 100 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/6452 Snr: 101 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 102 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 103 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 68/6452 Snr: 104 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/6452 Snr: 105 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 112/6452 Snr: 106 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 92/6452 Snr: 107 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 112/6452 Snr: 108 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 50/6452 Snr: 109 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 112/6452 Snr: 110 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/6452 Snr: 111 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/6452 Snr: 112 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 68/6452 Snr: 113 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 106/6452 Gjelder denne registerenheten med flere 04.02.2019 - Dokumentnr: 141736 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3048 Gnr:4001 Bnr:2 Eiendommen selges fri for panteheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon jf. lov om eierseksjoner. Tinglyste heftelser og forpliktelser som vil følge eiendommen er: Skjønn - tinglyst 24.06.1918 med dokumentnummer 900323 og 900324 Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB Overført fra: Knr:3048 Gnr:77 Bnr:106 Meglers forklaring: Ekspropriationsforretning ianledning erhvervelse avgrund m. v. til jernbaneanlagget Kongsbergbanen og Drammen-Randsfjordbanen. Se ekstraretsprotokollen 32 33 for Eiker, Modum og Sigdal». https://media.digitalarkivet.no/view/10492/111

Legalpant

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp).

Matrikkel

Kommunenummer: 3048

Sameiets Gårdsnummer: 77

Sameiets Bruksnummer: 106

Vilkår og bestemmelser

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Arealberegninger

Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive eventuelle boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Hvitvaskingsreglene Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handel.

Diverse

Matrikkel: KOMMUNENR 3048 A1-501: GNR. 77, BNR.106, SNR.93 A2-601: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 105 A2-602: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 106 B2-501: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 104 C1-405: GNR. 77, BNR. 106, SNR. 91