Gå til innhold

Strandpromenaden

, VIKERSUND

Strandpromenaden

, VIKERSUND

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 1/8/2022 11:56

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

Fjordbyen Brygge - salgssuksess med 12 solgte allerede - flotte leiligheter ved vannkanten i Vikersund - heis og garasje - bygging vedtatt!

Område

Adresse: Strandpromenaden

Poststed: VIKERSUND

Kommune: Modum

Kommunenummer: 3047

Prosjektnavn: Fjordbyen Brygge

Beliggenhet og adkomst

I hjerte av Vikersund sentrum er det et godt og variert forretningstilbud med apotek, cafeer, nær-senter og vinmonopol. På andre siden av Tyrifjorden ligger Tyrifjord hotell, Modum skisenter med alpinanlegg, og Vikersund Hoppsenter med verdens største Skiflyvningsbakke og øvrige hoppbakker i ulike størrelser. Det er ellers kort vei til Flannumsmarka og Finnemarka med flotte tur og rekreasjonsområder både sommer som vinter. Det er gode jakt og fiskemuligheter i kommunen. Modum kommune har ellers et mangfoldig og rikt kulturtilbud med Modum Kulturhus med kino, bibliotek, musikkskole og jevnlig besøk av Riksteateret. Sammen med Åmot kirke, Olavskirken, Festsalen på Modum Bad og Glasshytta på Blaafarveværket tiltrekker bygda seg høyt profilerte aktører innenfor alle sjangere. Modum kommune har et meget godt fritids- og aktivitetstilbud for store og små. I tillegg kan man gå den fine og naturskjønne turstien "Modum på langs" som går fra Kongsfossen oppover Drammenselva, videre til Kattfoss i Geithus, bort til Delinga, videre langs Bergsjø, opptil Tyrifjorden dertil enten bort til Tyrifjord Hotell eller opptil Kleiva og videre til Gamle Kirkevei, fram til Heggen Kirke. Det er ca. 4 km til Furumo Idrettsanlegg med friidrettsbane, kunstfrossen skøytebane, Furumo svømmehall, landskjente Frisklivs-sentralen, samt ikke minst Furumo med fine tur- og rekreasjonsmuligheter.

Prosjektet

Om prosjektet

Boligprosjektet Fjordbyen Brygge har en egen hjemmeside: www.fjordbyen-vikersund.no Her finner du alt av relevant informasjon, spesielt under fanen som heter dokumenter. Det er laget en interaktiv "boligvelger" hvor du enkelt kan finne frem hvor leilighetene bl.a. ligger i bygget, denne finner du her - https://www.fjordbyen-vikersund.no/boligvelger/ Fjordbyen Brygge består av 20 flotte leiligheter med sentral beliggenhet ved vannkanten i Vikersund. Alle leilighetene får fjordutsikt fra både stue og/eller privat uteplass. Her finner du den perfekte leiligheten for deg med størrelser fra 44 til 151 m². Leilighetene får felles garasjeanlegg i underetasjen med sportsbod og heis til etasjeplan. I Fjordbyen Brygge bor du også bare en heistur fra et hyggelig måltid. I 1. etasje blir det serveringssted/café med uteservering i vannkanten. Rett utenfor ligger også den nye pollen i Vikersund med sandstrand og badeplass. Visning etter avtale med megler. Salgsstarten for prosjektet er avholdt. Det er nå førstemann til mølla prinsippet som gjelder og faste priser.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Overtagelse av boligene er satt til 20.06.2023.

Bebyggelsen

Boligtype

- Ukjent -

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet skal oppføres på eiendommen parsell av gnr 95, bnr 415 i Modum kommune. Eiendommen skal sammenslås, fradeles og grensejusteres og eiendomsgrensene og arealet er ikke endelig avklart på salgstidspunktet. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil deretter bli seksjonert. Sameiets tomteareal er oppgitt av selger å bli ca. 2.000 m². Hver seksjon i eierseksjonssameiet vil bestå av en sameieandel i henhold til tinglyst seksjonsbegjæring. Hver seksjonseier vil bli sameier med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet, samt rett til bruk av sameiets fellesarealer.

Tomtestørrelse

1802

Tomtetype

Eiet

Standard

Generell orientering

Alle leilighetene i Fjordbyen Brygge får luftig og åpen stue- og kjøkkenløsning. Veggene males lyse. Kontrastvegg kan leveres som tilvalg. På gulvet blir det 14 mm lamellparkett av typen 1-stavs, hvitbeiset og UV-lakkert eik i alle rom, inkludert innvendige boder. Det blir vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. Kjøkken: Kjøkkeninnredningen blir flotte Uno hvit fra kvalitetsleverandøren Sigdalkjøkken eller tilsvarende. Det blir 10x10 cm keramiske fliser på veggen mellom benk og overskap. Kjøkkenbenken blir i slitesterkt laminat. Kjøkkenet leveres med integrert komfyr, platetopp, ventilator over komfyren, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryser. Bad: Baderommene får 30x30 cm keramiske fliser med partier av mosaikkfliser i dusjsonen. Det blir 30x60 cm fliser på veggene med vegghengt WC i hvitt sanitetsporselen. Badene leveres med speilskap og lys med stikkontakt. Elektrisk gulvvarme Tilvalg Ønsker du å sette ditt personlige preg på leiligheten? Kontakt megler for en oversikt over tilvalgsmulighetene dine. Uteområder I likhet med leilighetene i Fjordbyen Brygge, får fellesarealene fantastisk utsikt mot fjorden. Lunt tilbaketrukket mellom byggene blir det plass til flere benker og sittegrupper. Her blir det fint å samles flere rundt grillen når solen speiler seg i Tyrifjorden på sommerkveldene. Den innerste delen av hagen får dekke av tremmegulv. Ytterst blir det gress. Som en del av hagen vil det etableres et eget lekeområde for barn. Her blir det blant annet et spennende lekestativ fra den norske kvalitetsleverandøren Søve AS. Universell utforming Fjordbyen Brygge skal være et godt sted å være for alle. Det er derfor universelt utformet forbindelse fra inngangene til boligene og opp til hageanlegget, samt fra hageanlegget og ned til uteserveringen på serveringsstedet. Anlegget vil belyses med lave lyspullerter og lys ved alle innganger.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en utvendig sportsbod og en innendørs parkeringsplass med fri høyde på max 2,15 meter i felles underjordisk garasjeanlegg til hver bolig. Lading for el-bil parkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg.

Økonomi

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Månedlige felleskostnader er stipulert til fra kr 2 710 til kr 6 159 per måned for første driftsår, hvor man har lagt til grunn at bl.a. a’ konto oppvarming og varmtvann, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester, renovasjon, trappevask, gressklipping, vedlikehold, drift av heis, avsetning til fond, snømåking, forretningsførsel, Tv/bredbånd og forsikring er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på årsmøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk og en fordeling mellom næring- og boligseksjoner. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har engasjert USBL som forretningsfører for sameiet for de 3 første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader. Kostnader til Tv/Bredbånd med kr 430 per leilighet per mnd og a’ konto for oppvarming og varmtvann med ca kr 6,4 per kvm BRA er inkludert. Sistnevnte kostnad fordeles i sameiet etter sameiebrøk og blir å avregne mot faktisk forbruk på felles måler i sameiet. Differanse fordeles også etter sameiebrøk per seksjon.

Info kommunale avgifter

Kjøper betaler egne kommunale avgifter for vann, avløp og feiing. Hver seksjon vil få installert egen vannmåler og kostnaden for vann og av avløp vil avhenge av reelt forbruk. Vann og avløp koster til sammen kr 68,75 pr. m³ i tillegg til kr 1 950,- per år i fastledd. Estimert årlig kostnad utgjør ca kr 10 750,-. Beløpet er utregnet med utgangspunkt i at boligen har 2 beboere og SSB sitt estimerte forbruk per innbygger. Ifølge SSB er estimert gjennomsnittlig husholdningsforbruk per person 65 m³. Kommunale avgifter faktureres vanligvis 2 ganger i året, men antall terminer kan endres etter avtale med kommunen.Tallene er hentet fra kommunens hjemmeside og gjelder for 2021 (årstall). Det tas forbehold om endringer i de oppgitte satser.

Selger

Fjordbyen Brygge AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Drammen

Strandpromenaden

Postboks 9751 Bragernes

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Oppdragsnummer

615195007

Salgsoppgavedato: 8/1/2022

Eiendommen

Eieform

eierseksjon

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 25.01.2000 - Dokumentnr: 657 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0623 Gnr:95 Bnr:1 03.09.2002 - Dokumentnr: 9252 - Målebrev VEGGRUNN 0623/2641 SOM KUN ER REGISTRERT I GAB 13.07.2018 - Dokumentnr: 1023625 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0623 Gnr:95 Bnr:461 02.11.2018 - Dokumentnr: 1494978 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0623 Gnr:95 Bnr:462

Matrikkel

Kommunenummer: 3047

Sameiets Gårdsnummer: 95

Sameiets Bruksnummer: 415

Kommunenummer: 3047

Sameiets Gårdsnummer: 95

Sameiets Bruksnummer: 464

Kommunenummer: 3047

Sameiets Gårdsnummer: 95

Sameiets Bruksnummer: 465

Kommunenummer: 3047

Sameiets Gårdsnummer: 95

Sameiets Bruksnummer: 466