Gå til innhold

SkolebakkenK - TRINN 1

, KOLBOTN

SkolebakkenK - TRINN 1

, KOLBOTN

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 29/9/2022 08:57

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

SKOLEBAKKEN K - Kolbotn sentrum - 56 flotte selveierleiligheter. Bygging er i gang!

Område

Adresse: SkolebakkenK - TRINN 1

Poststed: KOLBOTN

Kommune: Nordre Follo

Kommunenummer: 3020

Prosjektnavn: SkolebakkenK - TRINN 1

Beliggenhet og adkomst

Skolebakken K har en svært sentral beliggenhet med kort vei til det aller meste. På gateplan i bygget vendt mot Kolbotnveien planlegges det butikker, re¬staurant og kafé. Rett på andre siden av gaten har du Sentrumsbygget som huser blant annet fiskebutikk, bakeri, dagligvarebutikk, jernvarehandel og apotek. Ønsker du bredere servicetilbud har du kjøpesente¬ret Kolbotn Torg med over 60 butikker rett på andre siden av jernbanen. Skolebakken K ligger mellom Kolbotnveien i sør og Ormerudveien i øst, kun få minutters gange fra Kolbotn buss- og togstasjon. I Skolebakken K har du naturen nesten rett utenfor stuedøren. Her kan du spenne på deg skiene, jogge eller gå tur i lysløypa fra Fløisbonn mot Sør-Marka. Ønsker du både fjord og skog er strandlinjen langs Bunnefjorden på Svartskog et nydelig turområde. Oppegård har hele seks til syv kilometer med strand¬linje hvor badeperlene Bekkersten, Ingierstrand og Hvervenbukta ligger på rekke og rad. I Skolebakken K bor du dessuten kun en spasertur unna Kolbotnvannet – en idyllisk, grønn lunge som gir deg hvilepuls. På Kolbotn har du tilgang på et unikt utvalg aktivite¬ter, deriblant treningssentre, tennisanlegg, alpintan¬legg og langrennsløyper. Oppegård kan også friste med merkede sykkelveier for den sykkelglade og golfbane på Greverud og Gjersjøen for de som ønsker å slå noen hull. Du bor også nærme velværeparadiset The Well med spa, massasje, basseng og saunaer - perfekt for de gangene du ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen. Kolben kulturhus har et bredt spekter av kulturopplevelser, deriblant teater, show, konserter og kino. Ønsker du en helaften ute kan vi anbefale å rusle bort til Gamle Tårnhuset for en bedre middag før du går videre på en konsert eller ser en film på kulturhuset. Kolben huser også kommunens bibliotek og en hyggelig kafé. For mer informasjon se prosjektets hjemmeside: skolebakkenk.no

Prosjektet

Om prosjektet

Byggeplassvisning 9. juni kl 16 -19:00. Meld deg på! På en av Kolbotns mest attraktive tomter, rett i nærheten av kultur, shopping og Kolbotn stasjon, vokser det snart frem fire signalbygg. Med sentral beliggenhet, høy kvalitet og spennende arkitektur mener vi at Skolebakken K er et boligprosjekt som skiller seg betraktelig ut fra andre prosjekter i området. Med torgplassen i syd ønsker vi å skape en attraktiv møteplass for alle på Kolbotn, i tillegg får prosjektet et mer privat gårdsrom på tunet mellom byggene. Når hele prosjektet står ferdig skal det etter planen bestå av ca. 110 leiligheter fordelt på fire hus, hvorav to er Torghusene og to er Tunhusene. Det sydligste Torghuset, Torghus Sør, er et kombinert nærings- og boligbygg plassert mot torget. Første etasje i Torghus Sør vil hovedsakelig bestå av utadrettet virksomhet, hvor det utenfor vil bli opparbeidet en torgstruktur med møteplasser. Under bakken vil det bygges et parkeringsanlegg for beboere. Her vil noen plasser avsettes til besøkende og handlende. Det planlegges også for etablering av bilpool i parkeringshuset. I Skolebakken K bor du i en leilighet hvor alt er på stell. Her kan du lene deg tilbake og nyte den høye standarden i ditt nye hjem. Leilighetene i torghusene er 2-4 roms med størrelser fra 35-149 kvm BRA. Planløsningene er moderne og arealeffektive slik at du får glede av hver kvadratmeter. God takhøyde og store vindusflater sørger for en lys tilværelse. Alle leilighetene får enten egen balkong, markterrasse eller takterrasse. Her kan du lese avisen over en kopp kaffe om morgenen, nyte solnedgangen eller anlegge din egen kjøkkenhage med tomater og duftende urter. Mange av leilighetene får svært gode utsiktsforhold, og fra noen av leilighetene vil du kunne få et svært godt overblikk over Kolbotn. En lys tilværelse Alle leiligheter i Torghusene vil få en behagelig atmosfære med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Leilighetene får lys og god romfølelse med ca 2,6 meter takhøyde og store vindusflater. Gulv leveres med lys enstavs eikeparkett som standard. Kvalitetskjøkken fra annerkjent leverandør kommer med integrerte hvitevarer.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i perioden 2. - 3. kvartal 2023. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt

Bebyggelsen

Boligtype

Leilighet

Konstruksjon

Bygningene utføres med hoved bærekonstruksjon i betong og stål. For store skyvedører til balkong eller andre dører som ikke er rømningsvei vil åpningskraft kunne bli mer enn 30N. Fasadeveggene utføres som isolerte stendervegger alt. leveres som prefabrikkerte elementer. Innvendige vegger av isolerte tre-/stålstendere kledd med gipsplater. Innkassede synlige søyler kan forekomme i leilighetens vegger dersom bæresystemet tilsier det. Leilighetsskillevegger er i betong eller av isolerte stål/tre/gips-vegger.

Fasade

Utvendig blir veggene i boligetasjene kledd med teglstein i Torghus 1(sør) og tre i Torghus 2 (vest).

Balkonger/Terrasser/uteplasser

Balkongene vil få spilerekkverk, Torghus 1 vil få rekkverk med rødbrun farge og Torghus 2 vil få rekkverk i sort utførelse. Balkongdekker utføres i betong med tremmegulv. Enkelte balkonger kan få støydempende himling. Rekkverk på balkonger oppføres i metall i farge som passer husets fasade. Enkelte balkonger utføres med tette innvendige felt pga. lydkrav. Balkonger kan bli oppsatt med utvendig synlige søyler/ skråstag. Balkongdekker er å anse som en utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær.

Fellesareal i bygg

Skolebakken K vil få grønne og gode fellesarealer. Her kan du grille middagen ute eller leke med barna. Oppholdsarealet på tunet vil få en grill alle beboere kan benytte seg av, lekeapparater for de minste og en egen bane for petanque. Mellom husene på tunet vil du finne mange naturlige møteplasser, og ved Torghuset helt i syd blir det næringsarealer og et offentlig torg. Et rom for alle Som beboer i Skolebakken K får du også tilgang til et fellesrom alle kan benytte seg av. Rommet leveres med kjøkken og toalett, og det vil være opp til sameiet hvordan det skal innredes og benyttes. Kanskje blir det et rom for yoga, sameiermøter, feiring eller konfirmasjon? Og en bod for alle For å kunne gjøre det enklere for deg som beboer å smøre skiene eller skifte hjul på sykkelen vil det også leveres en bod som du kan benytte til akkurat dette.

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Fellesområder vil bli utført med gangveier med belysning, lekeplass med mer. Det vil bli beplanting og opparbeidet grøntarealer. Tomteareal for gnr 240, bnr 150 er på ca 5 643,8 kvm iht matrikkelkart datert 15.12.2020.

Tomtetype

Eiet

Standard

Kjøkken

Kjøkken fra anerkjent leverandør i grå eller hvit utførelse på benkeskap og overskap. Alle skuffer leveres med fullt uttrekk og demping. Overskap leveres med klikk push og benkeskap leveres med integrert grepslist. Det leveres ca. 20 mm kompaktlaminat benkeplate i grå, med rett forkant og nedfelt oppvaskkum. Tilsvarende laminatplate i full bredde bak komfyr/vask mellom benkeplate og overskap. Det leveres 1-greps kjøkkenarmatur, referansemodell Grohe Concetto eller tilsvarende. Under overskapene leveres LED lyslist. Avtrekk fra slimline-hette tilknyttet det balanserte ventilasjonsanlegget. Det leveres lavenergihvitevarer som omfatter integrert oppvaskmaskin, kombiskap, ovn og induksjonstopp fra Simenes eller tilsvarende leverandør.

Bad

Det leveres innsvingbare dusjvegger i herdet glass, alternativt dusjhjørne der dette er vist på tegning. Dusjarmatur av kjent merke monteres på vegg. På bad leveres heldekkende hvit servant referansemodell type, Duravit Me By Starck Møbelservant eller tilsvarende. Servantarmatur av kjent merke, type Grohe Essence 1-greps servantbatteri eller tilsvarende. Servantskap med skuffer som vist på salgstegninger. Grepsløst variant i farge grå eller hvit med vannrett gripelist. Speil leveres i ca. samme bredde som servant og med integrert lys. Stikkontakt leveres ved speil. Det leveres opplegg for vaskemaskin/tørketrommel med vann, avløp og stikkontakt der hvor det er vist plassering av vaskemaskin på tegningene. Det leveres 4 downlights i tak på standard bad og 2 ekstra downlights i tak på bad over 6 m2. Vegghengt toalett med skjult sisterne, type Duravit Starck eller tilsvarende. Trykkeplate i krom utførelse. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Fliser leveres i formater i henhold til romskjema. Det blir lav terskel fra bad til tilliggende rom (ca. 25 mm). Bad kan bli levert som prefabrikerte baderomskabiner/- moduler, da med hvit metall-, gips- eller betonghimling.

Garderobe - fasiliteter

Det leveres ikke garderobeskap, men dette kan bestilles i tilvalgsprosessen.

El-anlegg

Elektrisk anlegg leveres iht. forskriftskrav og ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken og i boder, samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs lydvegger og betongvegger.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra våtrom og kjøkken. Hver bolig får eget ventilasjons-aggregat, som fortrinnsvis blir plassert i bod, alternativt integrert i kjøkkenhette for noen små leiligheter. Det vil være en synlig luke i himling til aggregatet. Det er ikke kjøling eller mulighet for kjøling i leilighetene.

Brannsikring

Brannsluknings- og brannalarmutstyr leveres i henhold til forskrifter. Bygget blir sprinklet og det vil bli synlige sprinklerhoder. Sprinkler plasseres i himling og/eller vegg. Balkonger sprinkles der det er krav om det.

Dører og vinduer

Hvite glatte kompaktdører med hvite karmer og flat terskel. Dørene leveres ferdig behandlet fra fabrikk. Dørvridere leveres i stål. Vinduer med isolasjonskrav iht. energikrav. Leveres ferdig behandlet fra fabrikk. Dugg på utsiden av vinduer vil kunne forekomme.Det tas forbehold om at enkelte vinduer ikke blir åpningsbare som følge av brannkrav, arkitektoniske valg eller dersom dette ikke synes hensiktsmessig i forhold til bruken. En mindre stender mellom fast vindu og balkongskyvedør kan forekomme der konstruksjonen tilsier det. Lydkrav kan medføre avvik fra standard vindustype. Hovedinngangsdør til leilighet Hovedinngangsdør leveres i fabrikkmalt utførelse med FG-godkjent sikkerhetslås og kikkehull.

Oppvarming

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad med smarte termostater for regulering av varme. Forbruk av varmt tappevann og varme fordeles pr. kvm pr. leilighet. Kostnaden kommer i tillegg til sameiets stipulerte fellesutgifter. Alle leiligheter tilrettelegges for at boligkjøper senere kan installering vann og fjernvarmemåler.

Info energiklasse

Energimerke C eller bedre.

Parkering og garasje

Boder

Alle leiligheter vil få en sportsbod i kjeller på ca 2,5 kvm.

Bodløsninger

Bodene leveres med tett vegg mot gangsonen med spalte for tekniske føringsveier og nettingvegger mellom bodene. Overflatene leveres hvitmalt.

Sameiet

Organisasjonsform

Området er planlagt å bestå av ett eller flere sameier (antallet boligselskap kan bli justert i forbindelse med utbyggingen). Sameiene er planlagt å bestå av totalt 115 stk. boligseksjoner (antallet seksjoner kan evt. bli justert i forbindelse med utbyggingen). Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det. Parkeringsplasser for personer med nedsatt funksjonsevne • Har en seksjonseier, leietaker eller en i husstanden nedsatt funksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen seksjonseier å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Styret bør tilstrebe at bytteplassen ligger i nærheten av søkers seksjon. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. • Retten gjelder bare parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon om felleskostnader. Endelig budsjett fastsettes på årsmøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, det er lagt opp til at 70% av kostnadene fordeles etter sameiebrøken (areal) og 30% fordeles likt på alle seksjoner. Selger vil engasjere profesjonell forretningsfører for sameiet med en avtaleperiode på 3 år. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader. Driftskostnader tilknyttet garasjeanlegg for boligkjøperne er stipulert til kr 250,- pr måned for første driftsår, og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. 2) Det er ifølge selger ikke innført eiendomsskatt i Oppegård kommune.

Porttelefon og adgangskontroll

Det monteres ringetablå ved hovedinngangsdør med videokamera. Svarapparat med fargeskjerm og automatisk låsåpner monteres på vegg i hver enkelt leilighet. Det leveres også ringeknapp utenfor hver leilighetsdør.

KabelTV/Bredbånd/telefoni

Selger vil på vegne av boligsameiet besørge og forplikte Sameiet med avtale for tilkobling til internett og TV leverandør. Installasjonen vil være klar til innflytting. Kostnadene kommer i tillegg til de stipulerte felleskostnadene for sameie. Det leveres signal til 1 punkt i hver leilighet. For leiligheter over 70 kvm leveres i tillegg et punkt til hovedsoverom.

Økonomi

Felleskostnader inkluderer

Månedlige felleskostnader er stipulert til gjennomsnittlig ca. kr 36,- pr kvm BRA pr måned for første driftsår. I dette budsjettet har man lagt til grunn at bl.a. kommunale avgifter, forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, renhold, forretningsførsel er inkludert. I tillegg kommer à konto fjernvarme med kr 12,- pr kvm BRA, og kostnader for TV/bredbånd.

Utleie

Adgang til utleie

Boliger med egen utleiedel vil fremgå av salgstegninger. Boliger uten egen utleiedel kan fritt leies ut.

Selger

Skolebakken Kolbotn Bolig AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Oslo

SkolebakkenK - TRINN 1

Postboks 1600 Sentrum

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Oppdragsnummer

912195025

Salgsoppgavedato: 9/29/2022

Eiendommen

Eieform

eierseksjon

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er i områderegulering for Kolbotn Sentrum regulert til bolig/næring/kjørevei og fortau. Reguleringsplanen er ikke endelig stadfestet. Iht. områderegulering for Kolbotn sentrum, plan-ID 0217-2014004. Nabotomten i syd er under regulering. Det vil her mest sannsynlig komme et bolig- og næringsprosjekt. Rammetillatelse for dette byggetrinnet blir omsøkt i Oppegård kommune. Ved spørsmål til rammesøknad /rammegodkjenning, ta kontakt med megler.

Vei, vann og avløp

Offentlig

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 10.03.1913 - Dokumentnr: 900166 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om gjerde 07.07.1914 - Dokumentnr: 900129 - Erklæring/avtale Overenskomst med bnr. 146 om vedlikehold av brønn på bnr. 1 10.09.1957 - Dokumentnr: 2025 - Erklæring/avtale Ekspropriasjonsskjønn avhj. 4.9.57 Gjelder denne registerenheten med flere 06.11.1957 - Dokumentnr: 2546 - Best. om vann/kloakkledn. RETTIGHETSHAVER: Gnr. 40 bnr. 250 og 421 Gjelder denne registerenheten med flere 08.10.1960 - Dokumentnr: 2611 - Best. om vann/kloakkledn. Vegvesenets betingelser vedtatt 20.02.1995 - Dokumentnr: 1827 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:0217 Gnr:40 Bnr:4 Rettighetshaver: Knr:0217 Gnr:40 Bnr:834 Veien skal være åpen for alminnelig ferdsel. Bestemmelse om vedlikehold. Gjelder denne registerenheten med flere 12.07.1995 - Dokumentnr: 8090 - Elektriske kraftlinjer Rett til bygging, drift og vedlikehold av høyspentkabelanlegg Rettighetshaver: AKERSHUS ENERGIVERK OPPEGÅRD Gjelder denne registerenheten med flere 10.03.2017 - Dokumentnr: 214418 - Urådighet Rettighetshaver: Danske Bank Org.nr: 977 074 010 Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.1912 - Dokumentnr: 900145 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0217 Gnr:40 Bnr:1

Matrikkel

Kommunenummer: 3020

Sameiets Gårdsnummer: 240

Sameiets Bruksnummer: 150