Gå til innhold

- Mange er nysgjerrige på hva Samsolgt er!

Tekst: Øivind Skorve, 29.8.2019, Foto: Samsolgt, Istock

I mars ble det kjent at DNB Eiendom skulle lansere en ny digital meglertjeneste. Nå er ventetiden over og denne uken ble Samsolgt lansert.

Christoffer Hveem - Vi er utrolige glade for endelig å være «open for business».  Nå har vi erfarne meglere på plass i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger som er klare til å bistå boligselgere som ønsker å bruke Samsolgt, sier Hveem.

Selv om lanseringen så langt har foregått i det stille, har oppdragene allerede begynt å tikke inn.

- Folk er veldig nysgjerrige på Samsolgt og hvordan tjenesten fungerer, det er jo utrolig gøy, sier Hveem.

 

Du gjør litt mer av jobben

Kort fortalt er Samsolgt en digital meglertjeneste for alle som skal selge leilighet i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Hvem passer tjenesten for?

- Samsolgt retter seg spesielt mot de som føler de kan gjøre noen deler av jobben med boligsalget selv – og på den måten spare mye penger. Du må også være innstilt på å holde visningen selv, sier Hveem.

Samsolgt retter seg spesielt mot de som føler de kan gjøre noen deler av jobben med boligsalget selv

I Samsolgt-portalen kan du enkelt bestille både fotograf og takstperson, og du legger selv inn diverse informasjon om boligen digitalt. Dette er ting megler normalt tar seg betalt for å gjøre.

 

Samsolgt

Med chat-løsningen slipper du mange telefonsamtaler.

 

- Gjennom chat-løsningen i portalen får du bistand av megleren din gjennom hele prosessen, så du er absolutt ikke overlatt til deg selv, sier Hveem.

 

Trygt boligsalg

Selv om du altså gjør mer av jobben selv når du velger Samsolgt, har du en dedikert megler som er ansvarlig for at alt rundt boligsalget skjer i henhold til eiendomsmeglerloven. Det er også megler som er ansvarlig for gjennomføring av budrunden og som gjør den økonomiske sjekken av budgiverne.

- Den tryggheten er også den største forskjellen på Samsolgt og andre «selg-bolig-selv»-konsepter som finnes i markedet i dag, sier Hveem.

 - Nå er vi spente og gleder oss til å se hvordan markedet tar i mot tjenesten!


Les mer på samsolgt.no

Kilde: DNB Eiendom© DNB Eiendom. Artikler kan brukes til redaksjonelt materiell dersom kilde oppgis