Gå til innhold
hero image

Bli en av oss!

I DNB Eiendom jobber vi hardt hver dag for at våre eiendomsmeglere skal lykkes. Enten du ønsker å bli med i dette viktige arbeidet eller du ønsker en karriere hos oss som eiendomsmegler, vil du bli en del av et lag der vi heier hverandre frem. Vi har de beste verktøyene og den største kundestrømmen, men mener at nøkkelen til suksess også ligger i god opplæring, samspill med kollegaer og et positivt arbeidsmiljø.

Velkommen til oss

Her finner du våre ledige stillinger

Gode grunner til å bli med på laget

Noen av fordelene du får i DNB Eiendom:

Bransjens sterkeste merkevare

En stor kundestrøm

Gode meglerverktøy som stadig utvikles

Faglig og administrativ støtte

Ansattfordeler som gunstige boliglån, forsikring og pensjonsordninger

DNB Bank - vår beste samarbeidspartner

Stillingskategorier

Hos oss kan du blant annet jobbe som:

Eiendomsmegler

At våre eiendomsmeglere skal ha gode betingelser, både når det gjelder verktøy, support og lønn er vår høyeste priorioritet. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, et stort kundetilfang og en sterk merkevare.

Meglerfullmektig

Som eiendomsmeglerfullmektig hos oss vil du fulgt opp tett opp av en ansvarlig megler, få tilgang på leads og hjelp til å close. Vi er opptatt av at du skal lykkes, og legger til rette for det gjennom opplæring og kursing.

Medhjelper

For at du skal være best mulig rustet til å jobbe som eiendomsmeglerfullmektig etter studiene, deltar du aktivt på kontoret i tillegg til at du får interne kurs, blir en del av en medhjelpergruppe og får hjelp til eksamensforberedelser.

Prosjektmegler

Som prosjektmegler hos oss vil du være del av et profesjonelt rigg som blant annet består av et dedikert kompetansesenter med fagspesialister og lokale eiendomsmeglere som kjenner de lokale kjøperne.

Daglig leder

Våre daglig ledere for eiendomskontorene er både personalledere og en salgsledere. Som daglig leder hos oss vil du få ansvar for at teamet ditt leverer iht fastsatte mål, men vil også ha mulighet til å ta på deg egne salg.

Oppgjørsmedarbeider

Flere av våre ansatte har tidligere vært eiendomsmeglere. Som medarbeider i vår oppgjørsavdeling er du med på å sørge for at kundene våre sitter igjen med det beste inntrykket av oss som selskap.

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige kollegaer! Send oss en åpen søknad, så tar vi kontakt med deg!

Send søknad her