Skal du selge et prosjekt?

Vi har egne lokalkjente prosjektmeglere

Ingen når flere potensielle kjøpere til dine nye boliger

Å selge nybygg er ikke det samme som å selge bruktboliger. Som profesjonell aktør trenger du megleren som kan tilby deg markedets beste tjenestetilbud innen markedsføring og salg av prosjekterte boliger. 

Hvem skal finansiere prosjektet ditt, selge boligene, og samtidig sørge for lånefinansiering og oppgjørstjenester til kundene? Det er mange aktører som har sitt spesialområde, men istedenfor å kjøpe kompetanse flere steder - hvorfor ikke gå til et sted der all kompetanse er samlet under ett tak?

Du bygger - DNB gjør resten

Hos DNB får du et velsmurt team bestående av prosjektmeglere og bruktboligselgere fra DNB Eiendom og finansrådgivere fra DNB Bank. Vi jobber sammen og følger prosjektet ditt hele veien frem til sluttoppgjør. Teamet har selvsagt full fokus på prosjektet ditt gjennom hele oppdragsperioden. 

Nybygg krever annerledes markedsføring 

Som Norges største aktør på bank og eiendomsmarkedet kjenner vi alle lokalmarkeder. En lokalkjent megler innehar også førstehånds markedskunnskap, og kan dessuten ha mange interessenter til akkurat ditt prosjekt. Jo tidligere du tar kontakt i prosjektutviklingsfasen, desto mer målrettet og skreddersydd blir markedsaktivitetene til de potensielle kjøperne dine.

Ta kontakt med oss i DNB Eiendom Nybygg - vi sikrer deg kjøperne

Vi kjenner allerede potensielle kjøpere 

Sjekk hvor mange potensielle kjøpere vi kjenner til deres prosjekt her:

99 999 POTENSIELLE KJØPERE!

Norges største boligkjøperregister

Vi gir deg tilgang på flest boligkjøpere i Norge.
Se hvor mange »

Referanseprosjekt

Krydderhagen

Selveierleiligheter i en ny og moderne hageby.

Til prosjektsiden

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.