Ås

Moerveien 4 , 1430 ÅS

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Ås

Våre eiendomsmeglere i Ås kjenner boligmarkedet i Oslo og Akershus godt og hjelper deg med å selge bolig eller eiendom. Vi har lang erfaring med bolighandel og svarer deg på spørsmål du måtte ha rundt prosessen. Våre meglere assisterer deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Her kan du bo landlig og stille i grei pendleravstand til det pulserende bymiljøet og arbeidsplassene i hovedstaden, eller i Østfoldbyene. I Ås har vi også et sterkt akademisk miljø rundt Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB), og mange muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Fornøyelsesparken Tusenfryd ligger her i Ås, et morsomt sted å besøke for alle!

Vi har lang erfaring med salg av boliger, fritidseiendommer og landbrukseiendommer i området. Vår lokalkunnskap sammen med Norges beste markedsføringsverkøy for salg av bolig gjør oss til et naturlig valg. Ta kontakt, så legger vi en plan for hvordan vi skal selge din bolig!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste