Gå til innhold

Selg bolig med oss

  • God rådgivning fra lokalkjente og dyktige meglere.
  • Produkter som gir deg en trygg, ryddig og enkel salgsprosess.
  • Skreddersydde salgspakker til det du skal selge.
  • Norges største boligkjøperregister. Vi kjenner allerede kjøpere til din bolig.
Avtal møte med meglerBestill verdivurdering

potensielle kjøpere totalt

Norges største boligkjøperregister

Vi gir deg tilgang på flest boligkjøpere i Norge.


Veien til et trygt og godt boligsalg

Slik foregår boligsalget

STEG 1

Befaring og verdivurdering

I det første møtet med eiendomsmegler går dere igjennom boligen sammen. Megler setter så en prisantydning basert på besiktigelsen, statistiske data, kunnskap om lokalmarkedet og salgspris for tilsvarende boliger. Prisantydningen indikerer hva eiendommen din vil kunne bli solgt for i dagens marked.

STEG 2

Forberedelse til salget

Når salgsoppgaven er signert, blir dere sammen enig om en tidsplan for salget. Takstperson og fotograf bestilles, og eventuelle oppgraderinger av boligen vurderes. I vår kundeportal vil du få en oversikt over nødvendige dokumenter og oppgaver som må gjennomføres.

STEG 3

Markedsføring

Megler utarbeider salgsoppgave og annonse og begynner markedsføring av boligen. I vårt boligkjøperregister har vi kanskje allerede en kjøper til din eiendom. I tillegg vil vår effektive digitale annonsering Smart Solgt vise frem eiendommen til flest mulig relevante kjøpere. Og selger vi ikke, så betaler du ingenting. 

STEG 4

Visning

Visningsinteressenter melder seg på visning på avtalte tidspunkt. Megler holder visningen, svarer på spørsmål fra interessentene og noterer ned hvem som vil holdes oppdatert om bud. 

STEG 5

Budrunden

Etter visningen følger megler opp interessentene, holder budrunden og er juridisk ansvarlig for salget. Det er du som bestemmer om et bud skal aksepteres eller ikke, men megler vil være din rådgiver.

STEG 6

Kontrakt

Når bud er akseptert er avtalen om salg/kjøp bindene. Kjøper og du som selger møtes for kontraktsignering. Megler er tilstede og går igjennom kontrakten med dere. 

STEG 7

Overtakelse

På kontraktsmøte avtales overtakelsesdato, og på avtalt dato møter du kjøper i boligen. Gå igjennom boligen med kjøper, les av strøm og signer overtakelsesprotokoll via vår brukervennlige app. 

 


Megler som kjenner ditt nærområde

Som Norges ledende eiendomsmegler sikrer vår erfaring deg en trygg, ryddig og enkel salgsprosess.

0

Produkter

Med våre produkter får du en trygg, ryddig og enkel salgsprosess – uten bekymringer.

Garantert Solgt

En garanti for deg som selger boligen din gjennom DNB Eiendom. Kort sagt - selger vi ikke, betaler du ingenting.

Les mer

Forspranget

Len deg tilbake i jakten på den nye drømmeboligen. Med Forspranget hjelper vi deg med forberedelser til salg av din gamle bolig før du har kjøpt din nye.

Les mer

Smart Solgt

Siden vi er størst, så kjenner vi flest. Det gir oss et unikt datagrunnlag, som igjen gir oss mulighet til å vise boligen din til de riktige folka.

Les mer

Vi gir deg råd fra A til Å

Vi vet det er mye å tenke på i boligsalget, både for deg som skal kjøpe, og for deg som selge. Her finner du gode råd og tips fra våre meglere.

Gode råd fra A til Å