Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Kjøpe bolig?

  • Kontakt våre lokalkjente meglere for rådgivning og informasjon
  • Sett opp et søk og få melding om boliger som matcher dine ønsker
  • Få varsel om aktuelle boliger før de er lagt ut i markedet

Veien til et trygt og godt boligkjøp

Tips til deg som skal kjøpe bolig

Finn drømmeboligen

Sett opp et spesifisert søk i vårt boligsøkerregister. Du vil få varsler straks en bolig som matcher dine kriterier dukker opp, og før boligen blir lagt ut i markedet.

Skaff deg et finansieringsbevis

Ta kontakt med banken din og be om et finansieringsbevis. Da vet du hva du kan by når drømmeboligen plutselig dukker opp. Du vil også få en kontaktperson i banken å forholde deg til, slik at boligkjøpet vil bli enklere for deg

Snakk med en lokalkjent megler

Våre meglere rådgir deg gjerne i kjøpsprosessen. De kjenner markedet, prisnivået og vet også ofte hva som kommer for salg. 

Salg av egen bolig

Skal du selge egen bolig, men vet ikke helt når? Med Forspranget kan du forberede salget og være klar til å legge boligen ut i markedet akkurat når det passer deg. 

Visning

Forbered deg til visningen! Les godt gjennom salgsoppgaven, skriv opp dine spørsmål og spør megler på visning eller i forkant.  

Kontraktsmøtet

Har selger akseptert budet ditt, er du bundet av avtalen og kan gratulere deg selv med ny bolig! På kontraktsmøtet møter du selger og megler for kontraktsgjennomgang og signering.

Overtagelse

På kontraktsmøte avtales overtagelsesdato, og på avtalt dato møter du selger i boligen. Gå igjennom boligen med selger, sjekk at alt er som avtalt i kjøpekontrakten og at boligen er ryddet og rengjort.  Les av strøm og signer overtakelsesprotokoll via vår brukervennlige app.Klar til å finne din drømmebolig?

Sett opp et boligsøk og få tilsendt informasjon om boliger som matcher dine ønsker.

Sett opp boligsøk


Vi gir deg råd fra A til Å

Vi vet det er mye å tenke på i boligsalget, både for deg som skal kjøpe, og for deg som selge. Her finner du gode råd og tips fra våre meglere.

Gode råd fra A til Å