Gå til innhold

Kjøpe bolig?

  • Kontakt våre lokalkjente meglere for rådgivning og informasjon
  • Sett opp et søk og få melding om boliger som matcher dine ønsker
  • Få varsel om aktuelle boliger før de er lagt ut i markedet
Se alle boliger til salgs

Veien til et trygt og godt boligkjøp

Tips til deg som skal kjøpe bolig

Finn drømmeboligen

Sett opp et spesifisert søk i vårt boligsøkerregister. Du vil få varsler straks en bolig som matcher dine kriterier dukker opp, og før boligen blir lagt ut i markedet.

Skaff deg et finansieringsbevis

Ta kontakt med banken din og be om et finansieringsbevis. Da vet du hva du kan by når drømmeboligen plutselig dukker opp.

Snakk med en lokalkjent megler

Våre meglere rådgir deg gjerne i kjøpsprosessen. De kjenner markedet, prisnivået og vet også ofte hva som kommer for salg. 

Salg av egen bolig

Skal du selge egen bolig, men vet ikke helt når? Med Forspranget kan du forberede salget og være klar til å legge boligen ut i markedet akkurat når det passer deg. 

Visning

Forbered deg til visningen! Les godt gjennom salgsoppgaven, skriv opp dine spørsmål og spør megler på visning eller i forkant.  

Budrunden

Når budrunden starter, er det viktig at du har finansieringsbeviset på plass. Det er også lurt å vite hvordan et boligsalg og en budgivning fungerer. 

Kontraktsmøte og overtagelse

Har selger akseptert budet ditt, er du bundet av avtalen og kan gratulere deg selv med ny bolig! Det neste som gjenstår nå er kontraktsmøtet, der du og selger møtes for kontraktsgjennomgang og signering, og deretter selve overtakelsen av boligen. Klar til å finne din drømmebolig?

Sett opp et boligsøk og få tilsendt informasjon om boliger som matcher dine ønsker.

Sett opp boligsøk


Vi gir deg råd fra A til Å

Vi vet det er mye å tenke på i boligsalget, både for deg som skal kjøpe, og for deg som selge. Her finner du gode råd og tips fra våre meglere.

Gode råd fra A til Å