Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Drøbak

Våre eiendomsmeglere i Drøbak kjenner boligmarkedet utenfor Oslo by svært godt og hjelper deg med å selge bolig eller eiendom. Vi står til tjeneste med alt innen bolighandel og svarer på spørsmål du måtte ha om prosessen. Våre meglere assisterer deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Drøbak er kjent som Badebyen og Nissebyen, men vi som bor og jobber i Drøbak, vet at byen har mer å by på enn flotte strender, gamle trehus, golfbane og bryggeliv. Nærhet til Marka, for eksempel, med et sti- og løypenett som gir fantastiske turmuligheter hele året. Kort avstand til Oslo, kombinert med et godt utbygget servicetilbud, både offentlig og privat, gjør også sitt til at stadig flere flytter hit.

Vår lokalkunnskap sammen med bransjens beste boligmarkedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg når du vurderer å kjøpe eller selge alle typer eiendom i Frogn kommune.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs